Γ΄ Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εξειδίκευσης στην Προσχολική Αγωγή

Ημερομηνία 11/07/2020 - 12/07/2020, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ξενοδοχείο Parthenon
Διεύθυνση Μακρή 6, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΕΛ.ΕΠ.Ε.Π.Α.
Τηλέφωνο 6978254283
Email elepepa2008@gmail.com
Website www.elepepa.gr/
Σας ενημερώνουμε ότι για το Γ΄ Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εξειδίκευσης στην Προσχολική Αγωγή με τίτλο «Η Αναγκαιότητα του Παιχνιδιού στην Προσχολική Αγωγή: Σύγχρονες Προκλήσεις & Στρατηγικές Ενίσχυσης», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/07/2020 & την Κυριακή 12/07/2020 (επαναληπτικό) στο Ξενοδοχείο Parthenon (Μακρή 6, Αθήνα) έχουν απομείνει ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις που προέκυψαν από ακυρώσεις συμμετοχών λόγω των αναβολών. Μπορείτε να καλέσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο 6978254283 για να κάνετε κράτηση γιατί θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Οι δηλώσεις θα μπορούν να γίνονται το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 9/7 εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί οι περιορισμένες, λόγω και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που πρέπει να τηρηθούν, θέσεις. Με τιμή, το Δ.Σ. της ΕΛ.ΕΠ.Ε.Π.Α.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Εκπαίδευση – Φιλολογία – Φιλοσοφία…)
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr