Β2Β Travel Event Thessaloniki

Ημερομηνία 26/03/2018 - 27/03/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία Grand Hotel Palace
Διεύθυνση -, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Respond On Demand
Τηλέφωνο  6932 230665
Email director@respondondemand.com
Website b2btravelevent.com

Στις 26 & 27 Μαρτίου,  το Respond On Demand θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο πεντάστερο Grand Hotel Palace,  εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από διάφορες χώρες για να συμμετέχουν ως hosted buyers  στο  B2b Travel Event Thessaloniki 2018.

Για έβδομη συνεχή χρονιά,  οργανώνεται από το Respond On Demand, το διήμερο αυτό τουριστικό workshop, προσφέροντας προκαθορισμένες b2b επαγγελματικές συναντήσεις στους Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού με τους προσκεκλημένους tour operators, travel agents & mice organizers από το εξωτερικό.

Φέτος, οι φιλοξενούμενοι  αγοραστές που καλύπτουν μόνοι τους τα έξοδα μετάβασης τους στην Ελλάδα, ταξιδεύουν από τις εξής χώρες: Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Τουρκία,  Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο και Ρουμανία.

Στις 28 και 29  Μαρτίου οι hosted buyers θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε post fam trip για να γνωρίσουν την Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή της, με διαμονή τους στο Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa.

Το αντίτιμο συμμετοχής για τις ελληνικές επιχειρήσεις που θα πραγματοποιήσουν 25 b2b συναντήσεις είναι 300 ευρώ.

 

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr