Βήματα Καριέρας: Η Δύναμη της Επικοινωνίας

Ημερομηνία
19/10/2018 - 20/10/2018

Χώρος
New York College

Πόλη : Αθήνα

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας : New York College

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο : 210 7256 541

Email : hapco@hapco.gr

Website : www.nyc.gr/el/seminario-vimata-karieras-i-dynami-tis-epikoinonias


Το σεμινάριο απευθύνεται:

• σε αυτούς που θέλουν να ενδυναμώσουν την προσωπικότητά τους και να αποκτήσουν δυναμική στην Επικοινωνία και την Έκφραση

• σε άτομα τα οποία «εκτίθενται» στη δημοσιότητα των ΜΜΕ

• σε στελέχη και εν δυνάμει στελέχη δημοσίων και ιδιωτικών φορέων, εταιριών και οργανισμών, εκπροσώπους εξελισσόμενων επιχειρήσεων, νέους επιχειρηματίες.

Tο New York College, προσφέρει εκπτωτικές τιμές συμμετοχής στο Σεμινάριο. Για κάθε άτομο που ανήκει σε εταιρία-μέλος του Σωματείου μας, το κόστος συμμετοχής έχει έκπτωση 25% και διαμορφώνεται στο ποσό των 105 ευρώ.

Παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω Σεμινάριο, να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στο e-mail: hapco@hapco.gr, μέχρι την Παρασκευή 5/10, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.


Ετικέτες: ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία - Νομική - Πολιτική - Ιστορία - Γλωσσολογία - Επικοινωνιολογία... ), ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Οικονομία - Εμπόριο - Ναυτιλιακά... ), ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Πληροφορική - Διαδίκτυο - Τεχνητή Νοημοσύνη - Τηλεπικοινωνίες... )
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!
Scroll To Top