Βήματα Καριέρας: Η Δύναμη της Επικοινωνίας

Ημερομηνία 19/10/2018 - 20/10/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία New York College
Διεύθυνση -, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας New York College
Τηλέφωνο 210 7256 541
Email hapco@hapco.gr
Website www.nyc.gr/el/seminario-vimata-karieras-i-dynami-tis-epikoinonias

Το σεμινάριο απευθύνεται:

• σε αυτούς που θέλουν να ενδυναμώσουν την προσωπικότητά τους και να αποκτήσουν δυναμική στην Επικοινωνία και την Έκφραση

• σε άτομα τα οποία «εκτίθενται» στη δημοσιότητα των ΜΜΕ

• σε στελέχη και εν δυνάμει στελέχη δημοσίων και ιδιωτικών φορέων, εταιριών και οργανισμών, εκπροσώπους εξελισσόμενων επιχειρήσεων, νέους επιχειρηματίες.

Tο New York College, προσφέρει εκπτωτικές τιμές συμμετοχής στο Σεμινάριο. Για κάθε άτομο που ανήκει σε εταιρία-μέλος του Σωματείου μας, το κόστος συμμετοχής έχει έκπτωση 25% και διαμορφώνεται στο ποσό των 105 ευρώ.

Παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω Σεμινάριο, να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στο e-mail: hapco@hapco.gr, μέχρι την Παρασκευή 5/10, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr