Έκθεση & Συνέδριο EduTech 2024

Ημερομηνία 01/06/2024 - 02/06/2024, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ζάππειο Μέγαρο
Διεύθυνση -, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας EduTech Summit & Expo
Τηλέφωνο 210-9245577
Email info@verticom.gr

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 1 & 2 Ιουνίου 2024 και στοχεύει στην ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων για τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.

Στην EduTech θα συναντηθούν εκπαιδευτικοί από ολόκληρο το εκπαιδευτικό τοπίο και πάροχοι καινοτόμων λύσεων, που θα παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής για την εκπαίδευση.

Η EduTech είναι μια εκδήλωση που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο διδακτικό προσωπικό σημαντικές γνώσεις σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας για την προώθηση υψηλής ποιότητας ψηφιακής διδασκαλίας και μάθησης. Ο σκοπός, είναι να βρεθούν στο επίκεντρο οι στρατηγικές για αποτελεσματική διδασκαλία με τη χρήση της τεχνολογίας, τόσο στην δημόσια εκπαίδευση όσο και στους ιδιωτικούς φορείς.

Οι σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι σωστές υποδομές και ο τεχνολογικός εξοπλισμός των εκπαιδευτικών χώρων, συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Οι εξελιγμένοι τρόποι διδασκαλίας που έχουν προστεθεί τα τελευταία χρόνια, όπως διαδραστικοί πίνακεςεξελιγμένα λογισμικάπροσομοιωτέςeLearningτηλεδιάσκεψη κ.α. δημιουργούν ενδιαφέρον στους ιδιοκτήτες εκπαιδευτικών κέντρων για εκσυγχρονισμό, με κίνητρο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους και την παράλληλη μείωση του κόστους διδασκαλίας.

Το παράλληλο συνέδριο

Στο συνέδριο θα συζητηθούν οι ανάγκες και οι προκλήσεις της υιοθέτησης της τεχνολογίας στα σχολεία και τα πανεπιστήμια και το πώς οι κυβερνητικοί και οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να σχεδιάσουν αποτελεσματικές πολιτικές, για την υποστήριξη του τομέα.

Ποιοι θα επισκεφθούν τη διοργάνωση

Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, επιχειρηματίες της εκπαίδευσης, διδακτικό προσωπικό και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται για τη χρήση των τεχνολογιών στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία – Νομική – Πολιτική – Ιστορία – Γλωσσολογία – Επικοινωνιολογία… )
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Εκπαίδευση – Φιλολογία – Φιλοσοφία…)
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr