Πλυντήρια πιάτων green&clean, τύπου τούνελ. Η ραχοκοκαλιά της επιχείρησής σας

Θέλετε να μειώσετε το λειτουργικό σας κόστος, να έχετε άψογα, υγιεινά καθαρά, αποστειρωμένα πιάτα, με απλή και εύκολη συντήρηση;

Σας παρουσιάζουμε το νέο πλυντήριο πιάτων green&clean, τύπου rack type.

Green

Το χαμηλότερο και πιο οικονομικό λειτουργικό κόστος στην βιομηχανία. Αποταμιεύστε 3.240 € το χρόνο, χρησιμοποιώντας μόνο ένα ποτήρι νερό ανά καλάθι. Με τον καινοτόμο τρόπο ξεβγάλματος green&clean, καταναλώνετε λιγότερο νερό, λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, λιγότερα απορρυπαντικά.

Clean

Λαμπερά αποτελέσματα πλύσης. Εξαιρετική αποδοτικότητα πλύσης. Πεντακάθαρα σκεύη, άψογα αποτελέσματα πλύσης, χωρίς σπατάλη χρόνου για να αλλάξετε το νερό. Απόλυτα καθαρά πιάτα σε κάθε χρήση χάρη στο προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος CLEAR BLUE που αφαιρεί κάθε ίχνος των υπολειμμάτων τροφών από το νερό πλύσης το οποίο διατηρεί το νερό καθαρότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του απορρυπαντικού και δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Με το ειδικής κλίσης φίλτρο του κάδου, τα υπολείμματα τροφών συλλέγονται, οδηγούνται μέσω ένα συστήματος φιλτραρίσματος πολλαπλών-σταδίων και στη συνέχεια αποχετεύονται.

Χωρίς την ανάγκη χοάνης απαγωγής ατμών

Περιβάλλον χωρίς ατμό – υδρατμούς και καμία δαπάνη για απορροφητήρα ατμών με το green&clean σύστημα NATURALLY VENTLESS.

Εγγυημένη υγιεινή, ασφάλεια και καθαριότητα

Με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος στην βιομηχανία και με εγγυημένα αποτελέσματα σε μεγάλα επαναλαμβανόμενα φορτία, τα νέα πλυντήρια πιάτων green&clean, τύπου rack type της Electrolux, είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους, σε αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία, ώστε να δημιουργούν την ραχοκοκαλιά της επιχείρησής σας. Η τέλεια υγιεινή και η ποιότητα ξεβγάλματος είναι εγγυημένη με το green&clean σύστημα WASHSAFE CONTROL. Διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία ξεβγάλματος 85°C, χάρη σε ένα υδραυλικό σύστημα που διαθέτει αεροπαγίδες και 3 αντλίες ξεβγάλματος.

Bestinclass Ασφάλεια

Το καλύτερο στην κατηγορία του. Σύμφωνα με τις NSF και DIN 10510 προδιαγραφές και κανονισμούς NSF / ANSI Βόρεια Αμερική και DIN10510 Γερμανία.

Εύκολο στη χρήση και συντήρηση

Η οθόνη αφής του green&clean ανταποκρίνεται στη γλώσσα σας. Δεν υπάρχει ευκολότερη χρήση απ’ αυτήν των πλυντηρίων πιάτων green&clean. Διαφορετικοί χρήστες. Διαφορετικές πληροφορίες. Εύκολος τρόπος για τεχνικές πληροφορίες και προστασία πρόσβασης, με κωδικό πρόσβασης επιπέδου 1, για συντήρηση από το εσωτερικό προσωπικό. Χωρίς σπατάλη χρόνου με την αυτόματη λειτουργία back up και τις οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων για γρήγορες διορθώσεις.

Comfort zone

Το μοναδικό χωρίς ατμούς comfort zone. Το καλύτερο για εσάς. Το καλύτερο για το περιβάλλον. Κρατήστε την περιοχή γύρω απ’ το πλυντήριο πιάτων σας, χωρίς ατμό. Τα πλυντήρια πιάτων green&clean, τύπου rack type είναι τα μοναδικά στην αγορά, τα οποία είναι εξοπλισμένα με αντλία θερμότητας CO2 και σε συνδυασμό με τους μεταφορείς αέρα, εξασφαλίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα που δεν χρειάζεται απορροφητήρες.

Φτιάξτε το – όπως εσείς θέλετε

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη η επιλογή του ιδανικού rack type όπως εσείς το θέλετε, ακόμα και εάν αλλάξουν οι ανάγκες σας, θα μπορείτε εύκολα με το modular σύστημα green&clean, να κάνετε αναβαθμίσεις και να προσθέσετε οτιδήποτε θέλετε ανά πάσα στιγμή. Ρωτήστε τον συνεργάτη της Electrolux για να δημιουργήσετε την ιδανική λύση για εσάς.

Όχι άλλη σπατάλη χρόνου, χάρη στην αυτόματη λειτουργία backup

Συνεχίστε την πλύση, ακόμη και αν κάτι πάει στραβά. Τέλος στις διακοπές ή στο πλύσιμο στο χέρι, ενώ περιμένετε τον τεχνικό για επισκευή. Τα πλυντήρια πιάτων green&clean, τύπου rack type, υιοθετούν αυτόματα έναν διαφορετικό τρόπο εργασίας, παρακάμπτοντας τα σφάλματα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε το πλύσιμο.

Πλένετε ένα καλάθι, με ένα μόνο ποτήρι νερό

Αποταμιεύετε 3.240 € το χρόνο, πλένοντας 500 γεύματα / ώρα αιχμής, δύο φορές την ημέρα. Αφαιρεί τελείως το απορρυπαντικό και απολυμαίνει τα σκεύη, χρησιμοποιώντας μόνο 0,4 λίτρα φρέσκου νερού ανά καλάθι. Η green&clean καινοτόμος μονάδα πολυ-ξεβγάλματος, χρησιμοποιεί μόνο φρέσκο νερό δικτύου για το τελικό ξέβγαλμα. Αυτό το νερό διηθείται και ανακυκλώνεται δύο φορές χρησιμοποιώντας ένα διαμορφωμένο σύστημα διπλού κάδου με ένα σύστημα 6 αξόνων ξεβγάλματος. Ένα ποτήρι νερό, είναι αρκετό για να καθαρίσετε και να απολυμάνετε ένα ολόκληρο καλάθι με βρώμικα πιάτα με τα νέα πλυντήρια πιάτων green&clean, τύπου rack type. Ανώτερη απόδοση σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση νερού, ενέργειας και απορρυπαντικών.

Αναλυτικά

Χρειάζεται 62% λιγότερο απορρυπαντικό και λαμπρυντικό

Ακίνδυνο για το περιβάλλον, καλό για το πορτοφόλι σας. Αποταμιεύστε 855 € / έτος, σε απορρυπαντικό και λαμπρυντικό.

Χρειάζεται 63% λιγότερο νερό

Χρησιμοποιώντας μόνο 0,4 λίτρα νερού ανά καλάθι, με εγγυημένες επιδόσεις πλύσης, εξοικονομείτε 800 € / έτος.

Χρειάζεται 34% λιγότερη ενέργεια

΄΄Πράσινη τσέπη΄΄ και απλή χρήση. Αποταμιεύστε 1585 € / έτος για ενέργεια και αποχαιρετίστε οριστικά την χειροκίνητη αφαλάτωση. Η απουσία συσσώρευσης αλάτων σημαίνει τη μέγιστη απόδοση των θερμαντικών στοιχείων / αντιστάσεων κατά την πάροδο του χρόνου, χάρη στο αυτόματο σύστημα αφαλάτωσης ZERO LIME.

Επιπλέον εξοικονόμηση, 50% λιγότερη ενέργεια

2.300 € / έτος εξοικονόμηση για ενεργειακό κόστος, μέσω της αντλίας θερμότητας NATURALLY VENTLESS.

Δραστική μείωση εκπομπής του CO2

16.415 kWh αποταμίευση / έτος είναι ισοδύναμη με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου που κινείται με 44,495 χιλιόμετρα το χρόνο με μηδενικές εκπομπές.