Ξενοδοχεία με Συνεδριακές Αίθουσες που ξεχωρίζουν

Δεν χωράει αμφιβολία ότι τα ξενοδοχεία που ταιριάζουν σε αυτό το άρθρο είναι πολλά παραπάνω. Ωστόσο, επειδή θα ήταν αδύνατον να αναφερθούμε σε όλα, επιλέξαμε 2 ξενοδοχεία και θέρετρα που έχουν ξεχωρίσει στο Συνεδριακό Τομέα γιατί προσφέρουν τις καλύτερες τοποθεσίες, καταλύματα, χώρους, εγκαταστάσεις, γεύματα, αλλά και παροχές υψηλής τεχνολογίας.

 

Emirates Palace Abu Dhabi

SetWidth1500-Emirates-Palace-exterior-sunset

SetWidth1500-Ballroom-Foyer

Το Emirates Palace Abu Dhabi είναι ο κορυφαίος συνεδριακός προορισμός στο Abu Dhabi. Διαθέτει ένα αμφιθέατρο 1.100 θέσεων, μια μεγάλη αίθουσα χορού για 2.400 άτομα και πάνω από 42 αίθουσες για συσκέψεις, στα διαλείμματα των οποίων ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει πολυτελείς περιποιήσεις spa ή να δειπνήσει σε ένα από τα πολλά εστιατόρια, με διάφορα είδη κουζίνας, όπως ιταλική, κινεζική και αραβική.

SetWidth1500-Auditorium

Και αν δεν σας φτάνουν όλα αυτά,  το Emirates Palace διαθέτει αρκετό χώρο για μια υπαίθρια συναυλία 20.000 ατόμων! Το Emirates Palace στεγάζεται σε όμορφα διαμορφωμένους κήπους 85 στρεμμάτων  και προσφέρει εκπληκτικούς εξωτερικούς χώρους για δείπνα και εκδηλώσεις γκαλά.

SetWidth1500-Oriental-Cafe

Το Emirates Palace είναι το ιδανικό σκηνικό για κάθε περίσταση. Με εντυπωσιακούς εσωτερικούς  και εξωτερικούς χώρους, φιλοξενεί συναντήσεις και εκδηλώσεις όλων των μεγεθών και των αναγκών, εξασφαλίζοντας ότι η εκδήλωση θα παραμείνει στο μυαλό των καλεσμένων για πολλά χρόνια στο μέλλον.


Centara Grand & Bangkok Convention Center at CentralWorld

438795

H Μπανγκόκ, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ανατολής, και ένα από τα πιο υποβλητικά τοπωνύμια στον κόσμο, είναι μία επιβλητική και συναρπαστική πόλη, με ατέλειωτη ψυχαγωγία και διασκέδαση, με τολμηρή αρχιτεκτονική, ουρανοξύστες από γυαλί και τεράστια εμπορικά κέντρα. Ωστόσο, μπορεί να φαίνεται χαοτική σε ένα νέο επισκέπτη, και ειδικά σε κάποιον που δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του. Γι’αυτό το λόγο το Centara Grand αποτελεί την ιδανική επιλογή. Το ξενοδοχείο  διαθέτει 505 δωμάτια, 9 εστιατόρια και bar και βρίσκεται στο κέντρο της επιχειρηματικής περιοχής.

429077

Το ξενοδοχείο είναι ενσωματωμένο στο εμπορικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα CentralWorld, που διαθέτει 15 κινηματογραφικές αίθουσες και το συνεδριακό κέντρο της Μπανγκόκ, με χωρητικότητα έως και 5.000 συνέδρους. Το συνεδριακό κέντρο διαθέτει ιδιωτικές αίθουσες συσκέψεων και ένα lounge bar, που σερβίρει δωρεάν φαγητό και ποτό όλη την ημέρα. Αναμφίβολα, αποτελεί έναν πλήρως ολοκληρωμένο και καινοτόμο χώρο εκδηλώσεων. Η δυναμική σχεδίαση του κέντρου συνδυάζει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης -το νερό , τη γη, τον αέρα και τη φωτιά- με το αληθινό πνεύμα της πόλης.

105932

Το συνεδριακό κέντρο της Μπανγκόκ, αντιπροσωπεύει το ιδανικό μέρος για διεθνείς και τοπικές συναντήσεις, συνέδρια, εκθέσεις, σεμινάρια , κοινωνικές εκδηλώσεις και συναυλίες , με ένα εντελώς ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης,  με εγκαταστάσεις και εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών και την εξυπηρέτηση από ειδικό και  έμπειρο προσωπικό. Η βολική τοποθεσία του κέντρου, σε συνδυασμό με τα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα της περιοχής, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για συναντήσεις και συνέδρια.

486138

(Μάρτιος 2014)