Ιστορική στιγμή για το Thermae Sylla Spa Wellness Hotel στην Αιδηψό

Η φιλοξενία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίου

Eίχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο Thermae Sylla Spa Wellness Hotel τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο, το περασμένο Σάββατο, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Αιδηψό, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την αγιοποίηση του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ, στη Βόρεια Εύβοια.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη υποδέχθηκε η δήμαρχος Ιστιαίας- Αιδηψού κ. Ελένη Ευσταθίου-Σπανού ενώ παρατέθηκε επίσημο δείπνο προς τιμήν του στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Μητρόπολη Χαλκίδας καθώς και τη Μονή Οσίου Δαυίδ, που μας εμπιστεύτηκαν την φιλοξενία του Οικουμενικού Πατριάρχη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του και την διοργάνωση της επίσημης εκδήλωσης-δείπνου προς τιμήν του, τα οποία διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου, το οποίο απέδειξε για μία ακόμη φορά την πίστη και την αφοσίωσή του, συνεχίζοντας την παράδοση στις αρχές της υψηλής φιλοξενίας του ιστορικού Thermae Sylla Spa Wellness Hotel, στην Αιδηψό.