Συνέντευξη: Ευάγγελος Μινέτος

Mια νέα εταιρεία η M Events & Productions κάνει δυναμική είσοδο στον τομέα παραγωγής και οργάνωσης events. Μέλος του ομίλου Manessis Travel Group of Companies S.A , η M Events προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στον τομέα τεχνολογίας και οπτικοακουστικού εξοπλισμού.

Είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά τον Εμπνευστή και CEO της M Events& Productions, Κο Ευάγγελο Μινέτο, ο οποίος μας μίλησε για την εταιρεία και τις υπηρεσίες της.

20160726_1232211. Κε Μινέτο πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία σας και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Η Μ Events & Productions ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα και χαίρομαι πολύ που κατάφερα να το πραγματοποιήσω. Πρόκειται για μια εταιρεία η οποία στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων, καθώς και στην οργάνωση εταιρικών event. Kάτι για το οποίο μπορούμε να υπερηφανευμόμαστε είναι η συνεργασία μας με την εταιρεία FABRIC IMAGES EUROPE, καθώς αποτελούμε τους αποκλειστικούς αντιπροσώπους της εταιρείας για την Ελλάδα.

2. Μιλήστε μας λίγο για εσάς , πως ξεκινήσατε να δραστηριοποιήστε στο χώρο της παραγωγής?

Ξεκίνησα να δραστηριοποιούμαι στον καλλιτεχνικό χώρο από 1988 για περίπου μια δεκαετία, ως τεχνικός σε τηλεοπτικά κανάλια, συμμετείχα στην παραγωγή δεκάδων σίριαλ όπως και βιντεοκλίπ. Από το 1998 εργάστηκα σε μια μεγάλη εταιρεία παραγωγής που μου έδωσε την ευκαιρία να εξειδικευτώ σε μεγάλες διοργανώσεις, εκθεσιακά περίπτερα και events τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Η σημαντικότερη για μένα εμπειρία ήταν το 2004 ως υπεύθυνος της λαμπαδηδοδρομίας για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας σε όλη την Ελλάδα, για λογαριασμό της εταιρείας Coca-Cola , η οποία ήταν ένας από τους μεγάλους χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων. Από το 2014 μέχρι και σήμερα σε συνεργασία με την Manessis Travel S.A δημιουργήσαμε την Μ Events & Productions.

3. Σε αυτό το διάστημα ποιές είναι οι συνεργασίες που σας έχουν κάνει υπερήφανο?

Είμαι υπερήφανος για όλες τις συνεργασίες μου, ξεχωρίζω όμως :

  • Την κατασκευή των εκθεσιακών περιπτέρων στην ICE LONDON 2016 για λογαριασμό των εταιρειών INTRALOT SA (London Iconic Pavilion), VERMANTIA, PLAYVENTURE.
  • Tην οργάνωση του εταιρικού Event ESPGHAN 49TH ANNUAL MEETING για λογαριασμό της εταιρείας FRIESLAND CAMPINA.
  • Και τέλος η συνεργασία μας με την εταιρεία STARKID στο Christmas Factory.

4.Ποιοί είναι οι μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας σας ?

Η ομάδα της M Events & Productions αποτελείται από προσωπικό το οποίο έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Αυτό που επιθυμώ είναι όλοι μαζί να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας σε όσους μας εμπιστεύονται. Οι ορίζοντες μας καθημερινά διευρύνονται τόσο στην υλοποίηση νέων ιδεών όσο και στην εύρεση νέων συνεργατών.