Ετήσιο Συνέδριο IMIC 2014

Tο 10 ετήσιο Συνέδριο της σειράς IMIC
θα πραγματοποιηθεί 26-27 Φεβρουαρίου 2014
στο ATHENS LEDRA HOTEL στην Αθήνα
με θέμα:

Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την εποχικότητα
στον τουρισμόΑπό τη θεωρία στην πράξη

Στόχος του 10ου συνεδρίου της σειράς IMIC είναι να συμβάλει στις προσπάθειες για τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου ανάλογα με τις δυνατότητες και τη δυναμική κάθε περιοχής.

Tα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας συνολικά (περιβάλλον, κλίμα, νησιά και ακτές, πολιτισμός, γαστρονομία, φυσικό κάλλος κλπ) καθιστούν εφικτή την ανάπτυξη υψηλού επιπέδου σύγχρονων μορφών τουρισμού. Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα δυνατή η διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος από τον μαζικό τουρισμό του “ήλιου και της θάλασσας” με αποτέλεσμα η τουριστική περίοδος να εξελίσσεται κάθε χρόνο στα ίδια περιορισμένα χρονικά πλαίσια.

Στο IMIC 2014, μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και workshops θα αναλυθούν τα καίρια θέματα που αφορούν στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου επιτυχούς αντιμετώπισης της εποχικότητας στον τουρισμό.

Θα υποδειχθούν επίσης πρακτικοί τρόποι, άμεσα εφαρμόσιμοι ώστε να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής και να δημιουργηθούν προϊόντα που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Συνέδρια IMIC:
10 
χρόνια συνεχούς παρουσίας στα τουριστικά & συνεδριακά δρώμενα

Πληροφορίες – Εγγραφές
Ηλιότοπος Συνέδρια
Ημεροβίγλι, 84700 Σαντορίνη
Τηλεφ: 2286024758, Fax: 2286023672

E-mail: imic@heliotopos.net

Website:http://imic2014.conferences.gr