Προβάλλετε την επιχείρησή σας στο επόμενο τεύχος του SYNEDRIO Magazine

Ετοιμάζεται το τεύχος Νο.44 του εξαμηνιαίου SYNEDRIO / The CONGRESS + EVENT Magazine and Guide, από την Karagouni Media, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2018.

Για 24 χρόνια, το SYNEDRIO, αποστέλλεται και είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για όποιον θέλει να οργανώσει ένα Συνέδριο ή μία Εκδήλωση στην Ελλάδα.

Το κόστος προβολής για τους συμμετέχοντες στο SYNEDRIO είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Και με επιπλέον Δωρεάν παρουσία στα 3 παρακάτω αναφερόμενα, μεγάλης επισκεψιμότητας Online Περιοδικά / Οδηγούς συνεχούς ενημέρωσης, που η Karagouni Media έχει δημιουργήσει και καλύπτουν τον Συνεδριακό τομέα:

SYNEDRIO.gr
Ο σύμβουλος του Οργανωτή Συνεδρίων και Εκδηλώσεων. Ενημέρωση για όλα τα συνέδρια που θα γίνουν ή έγιναν από το 1997. Επικαιρότητα, Άρθρα, Συμβουλές και Οδηγός Προμηθευτών.

MedicalCongress.gr 
Η πληρέστερη βάση Ιατρικών Συνεδρίων στην Ελλάδα.

MICE.gr 
The Meeting, Incentive, Congress and Event Planner’s Guide to Greece. 
Ο Online Οδηγός MICE.gr, με τα σημαντικότερα Γραφεία PCO, Συνεδριακά Κέντρα και Ξενοδοχεία με Συνεδριακούς Χώρους καθώς και υπηρεσίες απαραίτητες για την διοργάνωση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων όπως Οπτικοακουστικά, Catering, Δώρα Δημοσίων Σχέσεων, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων και Λεωφορείων, Ειδικό Software, κα. Το MICE.gr λειτουργεί αυτόνομα, αλλά και κατευθύνονται σε αυτό όλοι οι επισκέπτες του SYNEDRIO.gr και MedicalCongress.gr, πατώντας στο Μενού: ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Στοιχεία για όλα, τα 2 Έντυπα και τα 8 Online Περιοδικά/Οδηγούς, μπορείτε να βρείτε στο εταιρικό μας site:
https://karagouni.eu/

Περισσότερες Πληροφορίες για την προβολή σας στο Έντυπο, θα βρείτε εδώ:
https://www.synedrio.gr/diafimisi-sto-entypo/

 

– Γίνετε Συνδρομητές στο Newsletter μας με τα προσεχή Συνέδρια & τη digital έκδοση του περιοδικού:  Εγγραφή στη δεξιά στήλη στο www.SYNEDRIO.gr 

Γίνετε Συνδρομητές δωρεάν στο εξαμηνιαίο έντυπο SYNEDRIO:  www.SYNEDRIO.gr/syndromites

– Διαβάστε το τελευταίο τεύχος Νο.43 του περιοδικού SYNEDRIO: www.synedrio.gr/entypo

 

Karagouni Media

Γρ. Λαμπράκη 44, 14561, Κηφισιά

ΤΗΛ.: +30 210 6147877

e-mail: sales[at]synedrio.gr