Επίσκεψη Bρετανικής Δημοσιογραφικής Αποστολής στη Νικήτη Χαλκιδικής

newArotelSmall3 Με πρωτοβουλία της αλυσίδας ξενοδοχείων Acrotel, σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων PR MEDIACO, πραγματοποιήθηκε από τις 21-23 Σεπτεμβρίου 2014, επίσκεψη Βρετανών δημοσιογράφων στην περιοχή της Νικήτης, στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, τετραμελής δημοσιογραφική αποστολή, αποτελούμενη από εκπροσώπους των Mail On line, The Arbuturian, Reveal Magazine και Travel Bulletin είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν με τον φωτογραφικό τους φακό τις ομορφιές της περιοχής, να ανακαλύψουν την ποικιλία των επιλογών και δραστηριοτήτων που προσφέρει ο προορισμός και να γνωρίσουν τα τοπικά ήθη και έθιμα.

φωτογραφία-2 (1)“Οι δημοσιογράφοι έμειναν ενθουσιασμένοι με την περιοχή και τις προσφερόμενες υπηρεσίες των ξενοδοχείων και δεσμεύθηκαν να δημοσιεύσουν ολοσέλιδα αφιερώματα στα μέσα που αρθρογραφούν, μεταδίδοντας την εμπειρία τους σε εκατομμύρια Βρετανούς αναγνώστες”, δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Πουρνάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ξενοδοχειακής αλυσίδας Acrotel.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ήταν η περαιτέρω προώθηση της Νικήτης Χαλκιδικής στην παραδοσιακή βρετανική αγορά, η οποία σημείωσε σημαντική αύξηση στις αφίξεις τουριστών στη χώρα μας, τη φετινή χρονιά. “Η επιλογή των μέσων ήταν προσεκτική, αποσκοπώντας τόσο στην προβολή σε εξειδικευμένα τουριστικά έντυπα – όπως το Travel Bulletin, το οποίο διανέμεται σε όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες όσο και σε περιοδικά luxury travel, lifestyle και εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας”, σημείωσε η Σοφία Παναγιωτάκη, Διευθύντρια της PR MEDIACO.