Για σας, τους επαγγελματίες οργάνωσης υβριδικών εκδηλώσεων και εκθέσεων

Η ψηφιοποίηση ανοίγει πολλά νέα πεδία εφαρμογής για τα προϊόντα μας.

Για να προωθήσουμε και να βελτιώσουμε αυτήν την ανάπτυξη, δημιουργούμε το έργο “Hybrid Showroom / Hybrid Booth” πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Αυτή η καινοτόμος λύση σάς δίνει τη δυνατότητα να καλωσορίσετε τους πελάτες σας στο εκθεσιακό σας χώρο ή στο εκθεσιακό σας περίπτερο – ακόμα και χωρίς να είναι παρόντες στον φυσικό χώρο. Το πώς μπορεί να μοιάζει ο υβριδικός εκθεσιακός χώρος ή το υβριδικό περίπτερο του μέλλοντος και ποια προστιθέμενη αξία μπορεί να δημιουργηθεί μέσω αυτού ,παρουσιάστηκε στους συνεργάτες μας την περασμένη εβδομάδα ζωντανά στις εγκαταστάσεις μας και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού εκθεσιακού χώρου έναντι ενός συμβατικού είναι προφανή: μεγαλύτερη εμβέλεια, ακόμη και σε διεθνές επίπεδο. Πολλές πρόσθετες δυνατότητες εφαρμογής, όπως για εκπαίδευση, σεμινάρια ή βίντεο διασκέψεις, που παρέχουν υψηλή προστιθέμενη αξία για πολλά χρόνια.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση κατασκευών όπου όλα προέρχονται από μία πηγή, προσφέρουμε στους πελάτες μας μέγιστη άνεση κι ευκολία. Μαζί με εσάς και τον τεχνολογικό συνεργάτη σας, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε έργα όλων των ειδών και μεγεθών στο μέλλον.

Tel.: +30 2310 7965 21
Web: www.octanorm.gr
E-mail: info@octanorm.gr