Αναμνηστικά δώρα για την εκδήλωση της Ολυμπίας Οδού

Η ολοκλήρωση της Ολυμπίας οδού, γιορτάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (SNFCC), την 1η Ιουνίου 2018.

Η Ολυμπία οδός είναι ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος 200 χιλιομέτρων, που εκτείνεται κατά μήκος της βόρειας Πελοποννήσου και ενώνει με ταχύτητα και ασφάλεια την Αττική με την κυριότερη ευρωπαϊκή πύλη της χώρας, την Πάτρα.

Η WE MAG, ως συνεργάτης της Ολύμπιας Οδού, από την αρχή της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, δημιούργησε για αυτή την ξεχωριστή περίσταση ένα ιδιαίτερο εταιρικό “tailormade” δώρο, το οποίο προσφέρθηκε στους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

      

Ένα δώρο κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, χειροποίητο, ειδικής κατασκευής, με βάση από plexiglass πάχους 20mm και καθρέφτες χαραγμένους με laser και στις δυο όψεις, συσκευασμένο σε χάρτινο κουτί επενδυμένο σε όλη την εσωτερική και εξωτερική επιφάνειά του, με ειδική θήκη στήριξης, το οποίο προσφέρθηκε σε χάρτινη τσάντα συσκευασίας με εσωτερική και εξωτερική εκτύπωση ειδικών χρωμάτων Pantone.

Η αίσθηση εμπιστοσύνης και η μακροχρόνια άψογη συνεργασία, τονώνουν την δημιουργικότητα με αποτέλεσμα την υλοποίηση ενός επαγγελματικού δώρου το οποίο αντικατοπτρίζει τις αξίες και το όραμα της Ολυμπίας Οδού.