Διεθνές Συνέδριο Οικονομικών: The Free Market Road Show 2017

Ημερομηνία 11/05/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Αμφιθέατρο Ρ/Σ 9,84 της Τεχνόπολις
Διεύθυνση Πειραιώς 100, Γκάζι
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Austrian Economics Center
Website freemarket-rs.com

To Austrian Economics Center (AEC), Ινστιτούτο Έρευνας και Οικονομικών με έδρα τη Βιέννη, διοργανώνει για  10η συνεχή χρονιά το διεθνές συνέδριο οικονομικών « The Free Market Road Show».

Το Austrian Economics Center σε συνεργασία με διεθνή πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, διακεκριμένα ανά τον κόσμο ινστιτούτα και καταξιωμένους ομιλητές από όλους τους χώρους φέρνει σε επαφή κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, καταξιωμένους ερευνητές και φοιτητές, ειδικούς σε θέματα εγχώριας και διεθνούς πολιτικής σκηνής, εκλεγμένους αξιωματούχους, διπλωμάτες και άλλους  φορείς από όλη την Ευρώπη για να συζητήσουν με το κοινό θέματα παγκόσμιας εμβέλειας και ενδιαφέροντος.

Tο συνέδριο πραγματοποιείται σε 50 πόλεις σε Ευρώπη,Αμερική και στην περιοχή του Καυκάσου μέσα σε διάστημα δέκα εβδομάδων, με την Ελλάδα να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνοντας συνολικά τέσσερις διοργανώσεις εντός της χώρας σε: Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Λάρισα , Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα σταθμό αποτελεί και η Κύπρος.

Φέτος η Αθήνα μας υποδέχεται στις 11 Μαϊου 2017 στο Αμφιθέατρο Ρ/Σ 9,84 της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Πιο συγκεκριμένα, το συνέδριο αποτελείται από τρία θεματικά πάνελ. Οι δύο πρώτες θεματικές ενότητες θα εστιάσουν στην αυξανόμενη παγκόσμια ανισότητα και την κρίση αξιών, θα εξετάσουν το «σταυροδρόμι» στο οποίο βρίσκεται η Αγγλία και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση δεδομένης της επικείμενης εξόδου, τις συνέπειες που αποφέρει η αλλαγή ηγεσίας στις Ηνωμένες Πολίτειες καθώς και οι νέες πολιτικές που θα εφαρμοστούν. Ενώ το τρίτο πάνελ, εστιασμένο στο ελληνικό περιβάλλον, έχει θέμα

‘Προτάσεις και προοπτικές για ένα βιώσιμο οικοσύστημα κεφαλαιαγοράς για επενδύσεις και χρηματοδοτήσεις’.

Ανάμεσα στους αξιόλογους ομιλητές που θα στελεχώσουν το πάνελ βρίσκονται οι Κωστής Χατζηδάκης (Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας), Παντελής Λάμπρου (Διευθυντής Στρατηγικής Επικοινωνίας & Ανάλυσης Αγορών ATHEX), Ιωάννης Παπαδόπουλος (VentureCapitalist) Attica Ventures, HVCA, Ewa Balcerowicz (Center for Social and Economic Research),Leszek Balcerowicz (Πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός και Υπουργός Οικονομικών της Πολωνίας).

Το Free Market Road Show συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης ( ΚΕΦίΜ ) και το Austrian Economics Center (ΑΕC) για 5ησυνεχή χρονιά.Έχει αγαπηθεί από το κοινό της Αθήναςως ένα από τα πιο δημοφιλή συνέδρια οικονομικών και επιχειρηματικότητας της πόλης, γνώριζοντας συμμετοχή από άτομα όλων των ηλικιών και κλάδων. Στο τέλος του κειμένου  επισυνάπτονται φωτογραφίες απόδιοργανώσεις των τελευταίων ετών.

Τέλος, το Austrian Economics Center λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα οικονομικά δεδομένα παγκοσμίως, έχει θεσπίσει ως απαράβατη προϋπόθεση τη δωρεάν για το κοινό παρακολούθηση όλων των συνεδρίων του καθώς, επίσης, και την προσκόμιση πιστοποιητικών παρακολούθησης. Ακόμα, προάγοντας τις αρχές του εθελοντισμού , στηρίζει την ανιδιοτελή δράση των ατόμων που συμμετέχουν τόσο στη διοργάνωση των συνεδρίων σε κάθε πόλη όσο και των ομιλητών, δίνοντας βήμα σε δραστήριους νέους και νέες να αποκτήσουν  εμπειρία μέσω της ενασχόλησής τους με ένα διεθνές συνέδριο και να αποκομμίσουν μοναδικά οφέλη μέσω της πολυπολιτισμικής συνεργασίας. 

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr