Το Respond On Demand, φέρνει φέτος 30 τουριστικά γραφεία από 12 χώρες στη Θεσσαλονίκη

Ποσοστό πάνω από 70% σε καινούριους αγοραστές (hosted buyers) μετράει φέτος το Β2Β Travel Event Thessaloniki. Σε ποσοστό 60%  νέων συμμετοχών κινούνται και οι  ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την επιτυχημένη πορεία του B2B Travel Εvent Thessaloniki την τελευταία επταετία, αφού η ποιότητα του μένει σταθερή προσελκύοντας κάθε χρόνο αξιόπιστα γραφεία του εξωτερικού που επιθυμούν να επεκτείνουν τις συνεργασίες τους στην Ελλάδα, καλύπτοντας μόνοι τους μάλιστα τα έξοδα μετάβασής τους στη χώρα μας!

Για έβδομη συνεχή χρονιά,  πραγματοποιείται στις 26 και 27 Μαρτίου το διήμερο τουριστικό workshop, προσφέροντας προκαθορισμένες b2b επαγγελματικές συναντήσεις στους Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού με τους προσκεκλημένους tour operators, travel agents & mice organizers από το εξωτερικό.

Στις 26 Μαρτίου,  το Respond On Demand θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο πεντάστερο ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel, εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από 12 χώρες για να συμμετέχουν ως hosted buyers  στο  B2b Travel Event Thessaloniki 2018.

Φέτος, οι φιλοξενούμενοι  αγοραστές, ταξιδεύουν από τις εξής χώρες: Αυστρία, Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Τουρκία,  Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο και Ρουμανία.

Στις 28 και 29  Μαρτίου οι hosted buyers θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε post fam trip για να γνωρίσουν την Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή της, με διαμονή τους στο Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa.

Το αντίτιμο συμμετοχής για τις ελληνικές επιχειρήσεις είναι 300 ευρώ  και κάθε συμμετέχων θα πραγματοποιήσει 25 b2b συναντήσεις.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο:  6932 230665 ή στο email:  director@respondondemand.com