Το μεγαλύτερο Β2Β FORUM του τουρισμού στο Κ.Π.Ι Σταύρος Νιάρχος από τη SWOT

The Full Day Project

Οι επαγγελματίες του τουρισμού δίνουν το παρόν για 5η χρονιά στο μοναδικό Business Travel Professionals Forum, την 1η Νοεμβρίου 2017

Για μία ακόμη χρονιά, το σύνολο του τουριστικού κόσμου της Ελλάδας με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της, δίνουν ραντεβού στο BusinessTravel Professionals Forum, που διοργανώνει η SWOT |Simple Way Of Tourism, Εταιρεία Διαχείρισης &Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

To 5ο BTPF διοργανώνεται την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στον “Φάρο” του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε μια επετειακή εκδήλωση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Οι συμμετοχές των ξενοδοχείων ολοκληρώθηκαν 40 ημέρες πριν τη διοργάνωση και οι Δωρεάν εγγραφές για το σύνολο των εμπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων που επιθυμούν να συναντήσουν τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας από κοντά, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς καθημερινά στο www.btpf.eu.

Αυτή τη χρονιά οι συναντήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000 συνολικά μέσα σε 10 ώρες, με παρουσία περισσότερων των 200 στελεχών εμπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων από Ελλάδα, Κεντρική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Η διοργάνωση του Business Travel Professionals Forum, το μεγαλύτερο τουριστικό Β2Β Forum στην Ελλάδα, αποτελεί πλέον θεσμό για τον χώρο του Τουρισμού στη χώρα μας και έχει ως σκοπό την ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών, μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της αγοράς.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, HAPCO, ενώ στα πλαίσια των εργασιών θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους της Expedia, της Trivagoκαι του NeaMesa.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.btpf.eu, στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 ή με e-mail στο forum@swot.gr.