Το Β2Β Travel Event Thessaloniki καθιερώθηκε στα τέλη Μαρτίου

Στις 26 & 27 Μαρτίου,  το Respond On Demand θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο πεντάστερο Grand Hotel Palace,  εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από διάφορες χώρες για να συμμετέχουν ως hosted buyers  στο  B2b Travel Event Thessaloniki 2018.

Για έβδομη συνεχή χρονιά,  οργανώνεται από το Respond On Demand, το διήμερο αυτό τουριστικό workshop, προσφέροντας προκαθορισμένες b2b επαγγελματικές συναντήσεις στους Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού με τους προσκεκλημένους tour operators, travel agents & mice organizers από το εξωτερικό.

Φέτος, οι φιλοξενούμενοι  αγοραστές που καλύπτουν μόνοι τους τα έξοδα μετάβασης τους στην Ελλάδα, ταξιδεύουν από τις εξής χώρες: Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Τουρκία,  Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο και Ρουμανία.

Στις 28 και 29  Μαρτίου οι hosted buyers θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε post fam trip για να γνωρίσουν την Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή της, με διαμονή τους στο Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa.

Το αντίτιμο συμμετοχής για τις ελληνικές επιχειρήσεις που θα πραγματοποιήσουν 25 b2b συναντήσεις είναι 300 ευρώ.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο:  6932 230665 ή στο email:  director@respondondemand.com