Το Β2Β Travel Event Thessaloniki επιτυχημένο για έβδομη χρονιά

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το B2B Travel Event Thessaloniki 2018, από την εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand.

Περισσότεροι από 30 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, Ενώσεων και οργανωτές MICE, από 12 χώρες, επέλεξαν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχουν στις Β2Β συναντήσεις με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις. Επί δύο μέρες, σε ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, μέλος των The Luxury Hotels, οι φιλοξενούμενοι αγοραστές διερευνούσαν τις δυνατότητες συνεργασίας και την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στην Ελλάδα.

Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 700 προσωπικές συναντήσεις , όπου οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις παρουσίασαν τις υποδομές και τις υπηρεσίες τους στους δυνητικούς αγοραστές.

«Το B2B Travel Event Thessaloniki, έχει πλέον καθιερωθεί για την προβολή όχι μόνο της πόλης αλλά και της Ελλάδας γενικότερα στο στοχευμένο κοινό των τουριστικών γραφείων. Αυτό μας δίνει δύναμη και όραμα να προσπαθήσουμε για ένα ακόμη μεγαλύτερο event» δήλωσε η κα Μαρία Αθανασοπούλου, Πρόεδρος του Respond On Demand Ltd.

Ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για το Β2Β Travel Event Thessaloniki 2019 με στόχο την προσέλκυση περισσότερων αγοραστών αλλά και εφαρμογή καινοτομιών στη διοργάνωση.