Συνεργασία WE MAG και Enterprise Greece, για την “BIG 5 Show” Dubai

Η ENTERPRISE GREECE επέλεξε την WE MAG για την κατασκευή του υλικού που θα συνόδευε την ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή έκθεση Δομικών υλικών και κατασκευών, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η έκθεση BIG 5 SHOW 17’ πραγματοποιήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου στο Ντουμπάι, με πάνω από 3.000 συμμετέχουσες επιχειρήσεις από 64 συνολικά χώρες και πάνω από 80.000 επισκέπτες. Οι ελληνικές συμμετοχές ξεπέρασαν τις 30, με επιχειρήσεις από τους κλάδους δομικών υλικών και κατασκευών, καθιστώντας την ελληνική συμμετοχή, την 3η μεγαλύτερη ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η έκθεση στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να επιστρέφουν στην Ελλάδα πλήρως ικανοποιημένες, καθώς πραγματοποίησαν εκατοντάδες στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, με εμπορικούς επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

Η WE MAG ανταποκρίθηκε για ακόμη μια φορά, στις υψηλές απαιτήσεις που της τέθηκαν για τον συνδυασμό ποιότητας και αισθητικής. Συνεργασίες σαν κι αυτή ανεβάζουν τον “πήχη” και προκαλούν την βελτιστοποίηση, στην ποιότητα υλικών, τις τεχνικές λογοτύπησης καθώς και της εξυπηρέτησης.