9ο Ετήσιο Συνέδριο Credit Risk Management

Loading Map....

Ημερομηνία
10/11/2016

Χώρος
Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής

Πόλη : Αθήνα

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας : ICAP Group

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο :

Email :

Website : www.icap.gr/Default.aspx?id=9897&nt=19&lang=1


Tο Ετήσιο Συνέδριο Credit Risk Management της ICAP Group έχει γίνει θεσμός στην Ελλάδα με τις οκτώ πρώτες διοργανώσεις να έχουν παρακολουθήσειπερισσότερα από 2.500 ανώτατα στελέχη Οικονομικών και Γενικών Διευθύνσεων και να έχουν υποστηριχθεί από 164 Εταιρείες – Χορηγούς.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, το Συνέδριο αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω του κινδύνου που χαρακτηρίζει την σημερινή οικονομική κατάσταση. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ICAP δίνει την ευκαιρία παρακολούθησης ομιλιών διακεκριμένων στελεχών όπως ο  Richard Hunter από την Fitch Ratings, οJoris Peeters από την  Dun & Bradstreet, καθώς και ο Γκίκας Χαρδούβελης, οι οποίοι θα αναλύσουν θέματα οικονομίας και πιστωτικού κινδύνου, θα ανταλλάξουν απόψεις και θα συζητήσουν το ενδεικτικό πλαίσιο διαχείρισης των συγκεκριμένων θεμάτων.

Θα παρουσιαστούν επίσης τα αποτελέσματα της έρευνας της ICAP Group  για  τη σημερινή  εικόνα του πιστωτικού κινδύνου και της πολιτικής στο ελληνικό επιχειρείν.


Ετικέτες: ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Ανθρώπινο Δυναμικό - Management - Marketing - Συμβουλευτική... ), ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Οικονομία - Εμπόριο - Ναυτιλιακά... )
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!
Scroll To Top