9ο Ετήσιο Συνέδριο Credit Risk Management

Ημερομηνία 10/11/2016, Ολοήμερο
Τοποθεσία Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής
Διεύθυνση Λεωφ. Συγγρού 103-105, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ICAP Group
Website www.icap.gr/Default.aspx?id=9897&nt=19&lang=1

Tο Ετήσιο Συνέδριο Credit Risk Management της ICAP Group έχει γίνει θεσμός στην Ελλάδα με τις οκτώ πρώτες διοργανώσεις να έχουν παρακολουθήσειπερισσότερα από 2.500 ανώτατα στελέχη Οικονομικών και Γενικών Διευθύνσεων και να έχουν υποστηριχθεί από 164 Εταιρείες – Χορηγούς.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, το Συνέδριο αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω του κινδύνου που χαρακτηρίζει την σημερινή οικονομική κατάσταση. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ICAP δίνει την ευκαιρία παρακολούθησης ομιλιών διακεκριμένων στελεχών όπως ο  Richard Hunter από την Fitch Ratings, οJoris Peeters από την  Dun & Bradstreet, καθώς και ο Γκίκας Χαρδούβελης, οι οποίοι θα αναλύσουν θέματα οικονομίας και πιστωτικού κινδύνου, θα ανταλλάξουν απόψεις και θα συζητήσουν το ενδεικτικό πλαίσιο διαχείρισης των συγκεκριμένων θεμάτων.

Θα παρουσιαστούν επίσης τα αποτελέσματα της έρευνας της ICAP Group  για  τη σημερινή  εικόνα του πιστωτικού κινδύνου και της πολιτικής στο ελληνικό επιχειρείν.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr