8ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο (HAICTA 2017 )

Loading Map....

Ημερομηνία
21/09/2017 - 24/09/2017

Χώρος
Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ)

Πόλη : Χανιά

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας :

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο :

Email :

Website : 2017.haicta.gr


Η Ελληνική Εταιρία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και το Περιβάλλον (ΕΠΕΓΕ), το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ) και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτ. Μακεδονίας, το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης, το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας Θεσσαλίας (ΙΕΤΕΘ-ΕΚΕΤΑ) και την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, διοργανώνουν το «8th International Conference on Information and Communication Technologies in Agriculture, Food and Environment (HAICTA 2017)» [8ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και το Περιβάλλον], στα Χανιά, από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017. Το συνέδριο HAICTA αποτελεί τη σημαντικότερη επιστημονική εκδήλωση της ΕΠΕΓΕ, που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια.

Προσκεκλημένος ομιλητής στην έναρξη του Συνεδρίου είναι ο Dr. Claus Aage Grøn Sørensen, Senior Scientist, Head of Research Unit, Faculty of Science and Technology, Dept. of Engineering, Aarhus University, Denmark. Η τελετή έναρξης θα γίνει στη συνεδριακή αίθουσα «AΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» του ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου, Μακεδονίας 1, Χανιά, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9.00 π.μ.

Προσκεκλημένος ομιλητής στην 2η μέρα του Συνεδρίου είναι ο Dr. Christopher Brewster, Senior Scientist at TNO, The Netherlands.

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν το «Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων», το «ΓΕΩΤ.Ε.Ε.», ο «ΟΠΕΚΕΠΕ», εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των εφαρμογών των τεχνολογιών πληροφορικής («JR Technologies», «Specisoft», «MARATHON DATA SYSTEMS»), καθώς και οι εταιρείες «Blue Crab P.C.», «Ξενοδοχείο YASOO», «CONTRACT Real Estate» (Χανιά),  και «ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΟΣ» (Χανιά).

Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, για την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, Κυριακή 24/9/2017, έχει προγραμματισθεί επίσκεψη των συνέδρων στην Παλιά Πόλη των Χανίων και ξενάγησή τους από την καθηγήτρια κα Μαρία Βεριβάκη.


Ετικέτες: ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (Καλλιέργειες - Κτηνοτροφία - Αλιεία - Τρόφιμα - Ποτά...), ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Πληροφορική - Διαδίκτυο - Τεχνητή Νοημοσύνη - Τηλεπικοινωνίες... )
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!
Scroll To Top