7ο Posidonia Sea Tourism Forum

Ημερομηνία 25/04/2023 - 26/04/2023, Ολοήμερο
Τοποθεσία Makedonia Pallas
Διεύθυνση -, Θεσσαλονίκη
Website posidoniaseatourism.com/forum/event-information-and-registration/

Στο πλαίσιο του 7ου Posidonia Sea Tourism Forum στη Θεσσαλονίκη στις 25-26 Απριλίου 2023 στο Makedonia Pallas, κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας βιομηχανίας κρουαζιέρας θα συναντηθούν με εκπροσώπους τοπικών φορέων, προορισμών, ταξιδιωτικών οργανισμών και επιχειρήσεων. Η συγκεκριμένη βιομηχανία έχει εστιάσει ιδιαίτερα στην Ελλάδα και έχει εντάξει τη Θεσσαλονίκη στους προορισμούς με μεγάλη δυναμική, προσφέροντας στις τοπικές επιχειρήσεις την ευκαιρία να επωφεληθούν από χιλιάδες νέους επισκέπτες καθώς και από την άμεση προβολή του τόπου σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω της εμπειρίας της κρουαζιέρας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης διοργανώνεται Cruise Sales Workshop την Τετάρτη 26/4, που θα απευθύνεται σε ταξιδιωτικούς πράκτορες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για πωλήσεις κρουαζιέρας. Ειδικότερα θα διοργανωθεί η εξής συνεδρία:

14:00 – 15:30        Parallel Workshop CRUISE SALES: How can Travel Agents benefit from increased demand for Cruise Holidays. In association with CLIA and FedHATTA, the Federation of Hellenic Associations of Tourist & Travel Agencies

SPEAKERS

Andy Harmer, Director, Cruise Lines International UK & Ireland

Marios Polydorou, Director, Business Development & Travel Experience Centre, Celestyal

Andreas Stylianopoulos, CEO, Navigator Travel & Tourist Services
Royal Caribbean representative

Η συμμετοχή σε αυτή τη συνεδρία θα είναι δωρεάν για ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Οικονομία – Εμπόριο – Ναυτιλιακά… )
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr