4ο Διεθνές Συνέδριο τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου γιά τήν Ποιμαντική Διακονία στόν Χῶρο τῆς Ὑγείας με θέμα: «Ἀναθερμαίνοντας τήν Ἐλπίδα: Ἀνακαλύπτοντας τήν ἐλπίδα στίς δυσχέρειες τῆς ζωῆς»

Ημερομηνία 11/10/2017 - 15/10/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Ρόδος

Το σημαντικό αυτό Συνέδριο τελεί υπό την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, οποίος δήλωσε τα εξής: «Το Συνέδριο διεξάγεται για 4η φορά στην Ρόδο. Και τα τρία προηγούμενα που έλαβαν χώρα στην Ρόδο, στέφθηκαν με επιτυχία. Είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση που επιφέρει καρπούς. Θα το παρακολουθήσουν πολλοί σύνεδροι από όλο τον κόσμο, ενώ έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των Μητροπόλεων που ανήκουν πνευματικά και διοικητικά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο απανταχού της Γης, των άλλων Πατριαρχείων, των Αυτοκεφάλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, των Ορθοδόξων Θεολογικών Σχολών και Εκκλησιαστικών Ακαδημιών της Ελλάδος και του εξωτερικού, ιατροί και νοσηλευτές, καθώς και άλλοι σχετιζόμενοι με τη διακονία και τη φροντίδα του ασθενούς στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας».

Τα Συνέδρια του «Πατριαρχικού Δικτύου», τα οποία στοχεύουν στο να ενισχύσουν τόσο τον ποιμένα, όσο και εκείνον που διακονεί στον χώρο της Υγείας, στο δύσκολο και ευαίσθητο έργο της πολύπλευρης στήριξης του ασθενούς και του ενδεούς συνανθρώπου μας, έχουν τύχει μέχρι σήμερα της ευρείας στήριξης και της διεθνούς αποδοχής εκ μέρους του ορθοδόξου κλήρου και των επιστημόνων» τόνισε ο μητροπολίτης μας.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Νησιά Αιγαίου
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr