32ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Ημερομηνία 31/05/2024 - 02/06/2024, Ολοήμερο
Τοποθεσία Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Διεύθυνση Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, Κομοτηνή
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO #enaevents
Τηλέφωνο 25410 83370
Email info@enaevents.gr
Website icpess.gr

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, μέσω της υπηρεσίας της #enaevents, η οποία σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις, δια ζώσης, υβριδικές και απομακρυσμένης συμμετοχής, έχει την χαρά και την τιμή να αποτελεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τον επίσημο διοργανωτή του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2024, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.

Λίγα λόγια για το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Δ.Σ.Φ.Α.Α.) – International Congress on Physical Education & Sports Science (I.C.P.E.S.S.) είναι το κορυφαίο διεθνές συνέδριο στον τομέα της Φυσικής Αγωγής & του Αθλητισμού που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και διοργανώνεται ανελλιπώς τα τελευταία 32 χρόνια από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε:

 • φοιτητές
 • καθηγητές Φυσικής Αγωγής
 • προπονητές
 • επιστήμονες από τον κλάδο της Υγείας
 • όσους αγαπούν τον αθλητισμό και την άσκηση

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάθε χρόνο περιλαμβάνει κεντρικές διαλέξεις καταξιωμένων ομιλητών, εξειδικευμένα σεμινάρια, στρογγυλές τράπεζες, βραβεύσεις ανθρώπων και ομάδων για την συνολική προσφορά τους στον αθλητισμό και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις προφορικών και ψηφιακά αναρτημένων ανακοινώσεων από τους συμμετέχοντες συνέδρους.

Εγγραφή – συμμετοχή στο Συνέδριο

Οι εγγραφές για το 32ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ανοίγουν την 1 Απριλίου.

* Η εγγραφή είναι δωρεάν για τους Προπτυχιακούς Φοιτητές των Σχολών & Τμημάτων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της Ελλάδας.

 

 

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

 • Θράκη
 • Κατηγορίες Συνεδρίου

 • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (Αθλήματα – Φυσική Αγωγή – Ευεξία… )
 • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

  Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr