3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ YACHTING

Ημερομηνία 22/02/2024 - 23/02/2024, Ολοήμερο
Τοποθεσία Golf Prive Glyfada
Διεύθυνση -, Γλυφάδα
Website gryachtingcongress.com

Μετά δύο πολύ επιτυχημένα Πανελλήνια Συνέδρια Yachting του 2022 και 2023, με την επανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού, διοργανώνεται το 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ YACHTING, στην Αθήνα την Πέμπτη 22 & Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, με υβριδική συμμετοχή και πάλι, παρακολούθηση on site και virtual attendance, ενέργειες που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και ευρύτητα παρακολούθησης του Συνεδρίου.

Την σημαντική συμβολή του yachting στην προσπάθεια αναβάθμισης και διεύρυνσης του τουριστικού προϊόντος, αναδεικνύουν οι διοργανώτριες εταιρείες, Trinity Events και η Boats Advisor Hub & Events. Την φετινή χρονιά μάλιστα, για την περαιτέρω προβολή του Συνεδρίου και των υποστηρικτών του, θα κυκλοφορήσει μία πρωτοποριακή έκδοση free press με χειροδιανομή στις μαρίνες της Αττικής, στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2023 και κατά την διάρκεια του συνεδρίου.

Το Συνέδριο αποτελεί κοινό τόπο συνάντησης φορέων και επαγγελματιών με σημαντική δραστηριότητα στον χώρο του yachting, εταιρείες ναύλωσης και brokers, καθώς και ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, μαρίνων, εταιρειών διαχείρισης μαρίνων, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών και κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών. Έτσι, λοιπόν, από τους έμπειρους ναυτικούς έως τους ηγέτες της θαλάσσιας βιομηχανίας, η πολυμορφία των συμμετεχόντων παράγει έναν καταιγισμό γνώσης, εμπειρίας και απόψεων που είναι ουσιαστικές για την ανάπτυξη του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού.

Το Συνέδριο είναι το πρόσφορο έδαφος καλλιέργειας και σφυρηλάτησης στρατηγικών συνεργασιών. Δημιουργεί με άλλα λόγια τις προϋποθέσεις για να έρθουν κοντά άτομα, εταιρείες και οργανισμοί από το χώρο της ναυτιλίας γενικότερα που μπορούν να συνεργαστούν για αμοιβαία ανάπτυξη. Παρέχει έτσι μια μοναδική ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αναγνωρίσουν πιθανούς συνεργάτες και να δημιουργήσουν από κοινού καινοτόμες λύσεις μέσω συνεργατικών προσπαθειών.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (Γαστρονομικός – Αναψυχής – Συνεδριακός – Ιατρικός – Εναλλακτικός Τουρισμός… )
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr