3ο Διεθνές Συνέδριο EWaS “insights on the Water-Energy-Food Nexus”

Ημερομηνία 27/06/2018 - 30/06/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Λευκάδα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Email ewas3secretariat@uth.gr
Website ewas3.civ.uth.gr
Το συνέδριο στοχεύει να φέρει σε επαφή επιστήμονες που ασχολούνται με προκλήσεις σε όλο τον κύκλο του νερού. Συγκεκριμένα οι θεματικές περιοχές του συνεδρίου περιλαμβάνουν υδραυλική, υδρολογία, διαχείριση συστημάτων υδατικών πόρων, διαχείριση αστικού νερού, ποτάμια συστήματα, υδροδυναμική και κύματα, κλιματική αλλαγή και έξυπνες πόλεις, επεξεργασία νερού και υγρών αποβλήτων, διαχείριση στερεών αποβλήτων, συστήματα υπόγειων υδατικών συστημάτων και άρδευσης και προχωρημένες μέθοδοι ανάλυσης περιβαλλοντικών συστημάτων. Το συνέδριο επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την αλληλεπίδραση Νερού – Ενέργειας – Τροφίμων (Water – Energy – Food Nexus).

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Νησιά Ιονίου
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr