28ο Συνέδριο της ελληνικής εταιρείας της επιστήμης των οπωροκηπευτικών

Ημερομηνία 16/10/2017 - 20/10/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία ξενοδοχείο Porto Palace
Διεύθυνση -, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ
Website www.28eeeo.gr
Το Συνέδριο διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της ΕΕΕΟ και έχει στόχο τη διάχυση της γνώσης και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα του κλάδου, την ανάδειξη των νέων τάσεων στην επιστήμη των Οπωροκηπευτικών, καθώς και τη δημιουργία επιστημονικού βήματος για νέους ερευνητές. Το Συνέδριο θα καλύψει αντικείμενα που αφορούν όλο το φάσμα της καλλιέργειας και διαχείρισης των οπωροκηπευτικών, από το γενετικό υλικό και τις καλλιεργητικές τεχνικές μέχρι θέματα συσκευασίας, συντήρησης, διανομής και διατροφής. Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι η δενδροκομία, η λαχανοκομία, η αμπελουργία, η ανθοκομία-αρχιτεκτονική τοπίου, η μελισσοκομία και τα αρωματικά φυτά. Η Ελληνική Εταιρεία της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ) είναι ο αρχαιότερος και μεγαλύτερος σε αριθμό μελών επιστημονικός φορέας στον χώρο των Γεωτεχνικών Επιστημών στην Ελλάδα.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr