2ο Συνέδριο Ποιότητας Ελαιολάδου

Loading Map....

Ημερομηνία
19/04/2018 - 21/04/2018

Χώρος
εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Epihotel Οδυσσέας στην αίθουσα Καλυψώ

Πόλη : Κατάκολο Ηλείας

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας :

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο : 2621041162, 26210 42190

Email : hot_odys@otenet.gr

Website :


Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και έχει προσκληθεί ο Υπουργός Ανάπτυξης να ανοίξει τις εργασίες του Συνεδρίου.

Έχοντας την γνώση και την εμπειρία από την επιτυχημένη διεξαγωγή του «1ου Συνεδρίου Ποιότητας Ελαιολάδου» που πραγματοποιήθηκε το 2013, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, επιθυμεί να οργανώσει και πάλι ένα πολύ επιτυχημένο event για ένα πολύ σημαντικό προϊόν της περιοχής, όπως το ελαιόλαδο.

Επίσης, στα πλαίσια του Συνεδρίου διοργανώνεται η 1η IMBEX -1η Συνάντηση Αγοραστών Ελαιολάδου. Ήδη υπάρχουν συμμετοχές από την Αίγυπτο, την Ολλανδία, την Ιταλία και τη Ρουμανία ενώ παραμένουν ακόμα ανοιχτές οι ημερομηνίες για δηλώσεις συμμετοχής.

Το «2ο Συνέδριο Ποιότητας Ελαιολάδου» αποσκοπεί να συμβάλλει με τα πορίσματά του στην ανάπτυξη και στην αναγνώριση της Ποιότητας του Ελαιολάδου και ιδιαίτερα του ελληνικού, με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους συλλογής και μεταποίησης για την ανάδειξή της. Επίσης, επιθυμεί να αναδείξει τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και τρόπους επίτευξή της, καθώς και να οργανώσει τοπικές και εθνικές μεθόδους για το ελαιόλαδο.
Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί επιφανείς επιστήμονες και οικονομικοί παράγοντες της τυποποίησης και διακίνησης ελαιολάδου.

Το «2ο Συνέδριο Ποιότητας Ελαιολάδου» απευθύνεται σε Υπουργεία και Εθνικούς Οργανισμούς Αγροτικής Ανάπτυξης, σε Αγροτικές Εταιρίες Καλλιέργειας και Ελαιολάδου, σε Ενώσεις Γεωργικών Συνεταιρισμών, σε Εταιρίες Τεχνολογικού Εξοπλισμού Συλλογής και Μεταποίησης Ελαιολάδου, σε Εταιρίες Συσκευασίας, Διαφήμισης και Εξαγωγής Ελαιολάδου, σε Ποιοτικά Εργαστήρια, σε Ενώσεις Καταναλωτών, σε Εταιρείες Τροφίμων και Επισιτισμού, σε Πανεπιστήμια και Ιδρύματα που ασχολούνται με αυτό κα.


Ετικέτες: ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (Καλλιέργειες - Κτηνοτροφία - Αλιεία - Τρόφιμα - Ποτά...)
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!
Scroll To Top