2ο Συνέδριο Δικαίου της Ενέργειας

Ημερομηνία 16/03/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία Athenaeum InterContinental Athens
Διεύθυνση Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Τηλέφωνο 2103678920
Email sofia.georgopoulou@nb.org
Website www.nb.org/nb-ekpedeysi/sinedria/2%CE%BF-sinedrio-dikaiou-tis-energeias.html

H NOMIKH BIΒΛΙΟΘΗΚΗ και το επιστημονικό Περιοδικό Περιβάλλον και Δίκαιο», σε συνεργασία με τον Όμιλο Economia, διοργανώνουν το 2ο Συνέδριο Δικαίου της Eνέργειας, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens και virtually μέσω της συνεδριακής πλατφόρμας της Νομικής Βιβλιοθήκης.
Το Συνέδριο τελεί υπό την Επιστημονική Επιμέλεια και αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Δικαίου της Ενέργειας και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Εuropean Federation of Energy Law Associations (EFELA).
Με περισσότερους από 26 εξέχοντες ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το Συνέδριο Δικαίου της Ενέργειας αποτελεί έναν υψηλού κύρους επιστημονικό θεσμό ανταλλαγής γνώσης και γόνιμου προβληματισμού σε θέματα θεωρίας και πράξης που αφορούν τον σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο της Ενέργειας. Την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει η κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Στο Συνέδριο συναντώνται και συνομιλούν όλοι όσοι ορίζουν αλλά και εφαρμόζουν το σχετικό νομικό πλαίσιο, χαράζουν τη σχετική πολιτική και επιβλέπουν την εφαρμογή της: νομικοί σύμβουλοι, δικαστές, ακαδημαϊκοί, σύμβουλοι και στελέχη του κλάδου, εκπρόσωποι του Υπουργείου και σχετικών φορέων και Αρχών.
Μετά το πέρας του συνεδρίου και τη ζωηρή συζήτηση στο τελευταίο round table για την ενεργειακή κρίση, θα ακολουθήσει cocktail στο Grand By Interni, στο rooftop του ξενοδοχείου Hyatt Grand Athens.

Για πληροφορίες και εγγραφές σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του συνεδρίου ή τηλεφωνικά στο 210 3678907.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία – Νομική – Πολιτική – Ιστορία – Γλωσσολογία – Επικοινωνιολογία… )
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr