15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας- «ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ»

Ημερομηνία 01/11/2018 - 02/11/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση -, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Εταιρεία Αγροτικής Οικονομίας (ΕΤ.ΑΓΡ.Ο.
Email etagro15@gmail.com
Website www.auth.gr/sites/default/files/proti_anaggelia_15oy_panellinioy_synedrioy_etagro.pdf
Εταιρεία Αγροτικής Οικονομίας (ΕΤ.ΑΓΡ.Ο.) ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αγροτικής Οικονομίας, το οποίο έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 30 ετών συνεχούς παρουσίας στο χώρο της επιστήμης και της έρευνας. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 1-2 Νοεμβρίου του 2018. Ο τίτλος του συνεδρίου είναι «ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ». Σκοπός του συνεδρίου είναι να συμβάλει στην ανάδειξη της επιστημονικής έρευνας, σε θέματα Αγροτικής Οικονομίας, και στην εξωστρέφεια δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος ερευνητών να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ερευνητικών τους δραστηριοτήτων και να φέρει σε επαφή την ερευνητική κοινότητα με την επιχειρηματική προκειμένου να βρεθούν κοινά πεδία ενδιαφέροντος και συνεργασίας. Πρόκειται για μια διοργάνωση κύρους, η οποία έχοντας την εμπειρία επιτυχημένων διοργανώσεων 30 ετών, έχει καταφέρει να αποτελεί μέρος της ακαδημαϊκής ατζέντας, με σημαντική απήχηση σε συγκεκριμένες ομάδες-στόχους του Αγροτικού τομέα.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr