11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας

Ημερομηνία 01/12/2017 - 03/12/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Σχολή Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (αμφιθέατρο Καραθεοδωρή)
Διεύθυνση -, Αλεξανδρούπολη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας
Website socpsy.pblogs.gr

Ο κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνουν το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας. Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στη Σχολή Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (αμφιθέατρο Καραθεοδωρή) στην Αλεξανδρούπολη, από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Συνέδριο με προφορική ανακοίνωση ή αναρτημένη εργασία (poster) θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα Υποβολή Εισήγησης το αργότερο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2017.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου χωρίς εισήγηση μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα Δήλωση Εγγραφής. Η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 17 Νοεμβρίου 2017.

 

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Θράκη
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr