11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας

Ημερομηνία
01/12/2017 - 03/12/2017

Χώρος
Σχολή Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (αμφιθέατρο Καραθεοδωρή)

Πόλη : Αλεξανδρούπολη

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας : κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο :

Email :

Website : socpsy.pblogs.gr


Ο κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνουν το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας. Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στη Σχολή Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (αμφιθέατρο Καραθεοδωρή) στην Αλεξανδρούπολη, από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Συνέδριο με προφορική ανακοίνωση ή αναρτημένη εργασία (poster) θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα Υποβολή Εισήγησης το αργότερο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2017.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου χωρίς εισήγηση μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα Δήλωση Εγγραφής. Η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 17 Νοεμβρίου 2017.

 


Ετικέτες: ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία - Νομική - Πολιτική - Ιστορία - Γλωσσολογία - Επικοινωνιολογία... )
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!
Scroll To Top