1ο Θερινό Σχολείο Ερευνητικής – Περιβαλλοντικής Δημοσιογραφίας και Νέων Μέσων

Ημερομηνία 24/06/2021 - 27/06/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, -
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Το Pissouri Chariandry Radio σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου
Website pissourisummerschool.blogspot.com/
Το Pissouri Chariandry Radio σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου οργανώνουν το 1ο Θερινό Σχολείο Ερευνητικής – Περιβαλλοντικής Δημοσιογραφίας και Νέων Μέσων. Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σπίτι Πισσουρίου» στην κοινότητα Πισσουρίου της Κύπρου, από 24 – 27.6.2021.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες σε συνεργασία με τοπικούς φορείς της περιοχής, ενώ ειδικά εργαστήρια δημιουργικής γραφής θα αναπτυχθούν με στόχο την παραγωγή και έκδοση ηλεκτρονικού εντύπου.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές τμημάτων Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Κοινωνικών Επιστημών, Φιλολογίας, Ιστορίας, μεταπτυχιακούς φοιτητές συναφών σπουδών και σε όσους εργάζονται ή έχουν εργαστεί ως δημοσιογράφοι. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβεί τα 12 άτομα.
Οι διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ – ΕΕΠ τμημάτων ΑΕΙ, Επαγγελματίες Δημοσιογράφοι καθώς και Eιδικοί Eπιστήμονες. Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: https://pissourisummerschool.blogspot.com/
Με την ολοκλήρωση του θερινού σχολείου θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.Το συνολικό κόστος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (3 ημερών) είναι στο ποσό των €195 το άτομο. Οι επιλεχθέντες για το Θερινό Σχολείο θα πρέπει να προκαταβάλλουν το ποσό στον φορέα υποδοχής έως την 29η Απριλίου 2021.
Ημερομηνία λήξης της πρόσκλησης υποβολής του βιογραφικού είναι η 11η Απριλίου 2021, ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις  18 Απριλίου 2021 του ιδίου έτους.
Τα κριτήρια επιλογής στο Θερινό Σχολείο είναι: α). βαθμός πτυχίου, σε περίπτωση έλλειψης αυτού, αναλυτική βαθμολογία και β). δημοσιογραφική εμπειρία ή συναφείς μεταπτυχιακές σπουδές.

Κατά τη διάρκεια τις διεξαγωγής των μαθημάτων θα εφαρμόζονται τα μέτρα υγιεινής κατά της πανδημίας COVID- 19 στον χώρο διδασκαλίας (αερισμός γραφείου, αντισηπτικά, γάντια, μάσκα κλπ.).

Σε περίπτωση συνέχισης της πανδημίας COVID-19 τα χρήματα θα επιστραφούν στους επιλεχθέντες ξεχωριστά.
Για την αποστολή βιογραφικών και για πληροφορίες euripides.antoniades@cut.ac.cy και στο τηλέφωνο (00357) 25002317.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Κύπρος
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία – Νομική – Πολιτική – Ιστορία – Γλωσσολογία – Επικοινωνιολογία… )
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr