1ο Επιστημονικό Συνέδριο για το Δίκαιο και τις Πολιτικές Υγείας

Ημερομηνία 01/04/2021 - 02/04/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία
Διεύθυνση ,
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Τηλέφωνο 2103678920
Email sofia.georgopoulou@nb.org
Website www.nb.org/1o-epistimoniko-synedrio-gia-to-dikaio-kai-tis-politikes-ygeias.html

1ο Επιστημονικό Συνέδριο για το Δίκαιο & τις Πολιτικές της Υγείας
Υγεία: Νέες Προκλήσεις
μέσα από σύγχρονες κρίσεις

Πέμπτη 1 & την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και ο όμιλος Economia διοργανώνουν το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για το Δίκαιο και τις Πολιτικές Υγείας με θέμα Υγεία: Νέες Προκλήσεις μέσα από σύγχρονες κρίσεις, την Πέμπτη 1 & την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, διαδικτυακά μέσω της virtual conference platform health.events.nb.org.
Το Συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα του ΣΦΕΕ, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν σταθερό θεσμό για όλους όσους ασχολούνται ή εφαρμόζουν το δίκαιο της υγείας, προσφέροντας σε αυτούς πολύτιμη εξειδικευμένη γνώση αναφορικά με τα κρίσιμα και επίκαιρα θέματα του κλάδου δικαίου της υγείας.

Στο 1ο Συνέδριο, Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα επιχειρήσουν να αναδείξουν όλα εκείνα τα θέματα που τίθενται ως προκλήσεις και ήδη οδηγούν τις εξελίξεις στον κλάδο αυτό, στο πλαίσιο που θέτει και η υφιστάμενη πανδημία.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε νομικούς, στελέχη δημοσίων και ιδιωτικών φορέων και παρόχων υπηρεσιών υγείας, μέλη της επιστημονικής/ακαδημαϊκής κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προγράμματος εδώ ή στείλτε email στο edu@nb.org ή καλέστε στο 2103678951.

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία – Νομική – Πολιτική – Ιστορία – Γλωσσολογία – Επικοινωνιολογία… )
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr