Τουριστικό συνέδριο.ΤΕΙ ΑΜΘ

Ημερομηνία 27/06/2018 - 30/06/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία ΤΕΙ ΑΜΘ
Διεύθυνση -, Καβάλα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΤΕΙ ΑΜΘ

Ένα σημαντικό συνέδριο για τον τουρισμό θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα στο τέλος Ιουνίου με την ενεργό συμμετοχή του ΤΕΙ ΑΜΘ. Πρόκειται για διεθνές τουριστικό συνέδριο στη διοργάνωση του οποίου συμμετέχουν δύο πανεπιστήμια του εξωτερικού και ειδικότερα της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και η Διεθνής Ένωσης Τουριστικής Πολιτικής.

Με απόφαση που έλαβε πρόσφατα η σύγκλητος του ΤΕΙ ΑΜΘ εμπλέκεται στη διοργάνωση του συνεδρίου την οποία στηρίζει οικονομικά μέχρι του ποσού του δύο χιλιάδων ευρώ. Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου. Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις στη διοργάνωση μετέχουν δύο πανεπιστήμια του Λονδίνου, όπου μάλιστα οι επικεφαλής καθηγητές είναι Έλληνες, ο Κωνσταντίνος Αντριώτης και ο Δημήτριος Στυλίδης. Εμπλέκεται επίσης ο Κώστας Τερζίδης από τη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας του ΤΕΙ ΑΜΘ.

Βασικοί ομιλητές θα είναι καθηγητές από το πανεπιστήμιο Αιγαίου, από πανεπιστήμιο του Καναδά αλλά και του Χονγκ Κονγκ.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορίες Συνεδρίου

Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr