Τουρισμός Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας

Ημερομηνία 27/03/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης
Διεύθυνση -, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Βρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Γαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο όπου σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, παρατηρείται σημαντική μείωση στα τουριστικά έσοδα, παρά την αύξηση του αριθμού επισκεπτών και την ευνοϊκή διεθνή συγκυρία.

Στο πλαίσιο αυτό τα 5 διμερή Επιμελητήρια δίνουν συνέχεια στην πρώτη διοργάνωση και ανταποκρίνονται στο αίτημα της τοπικής αγοράς για μια υψηλού επιπέδου, ποιοτική εκδήλωση με στόχο τη διεύρυνση και εμβάθυνση του τουριστικού προϊόντος μέσω μεταφοράς τεχνογνωσίας και ανάδειξης βέλτιστων πρακτικών.

Ως εκ τούτου, το Συνέδριο δίνει έμφαση στην ανάπτυξη μορφών τουρισμού με υψηλή δαπάνη ανά διανυκτέρευση και μικρότερο προσανατολισμό στους θερινούς μήνες. Παράλληλα θα εξεταστούν τρόποι εκμετάλλευσης των νέων τεχνολογιών με στόχο τόσο την προαγωγή του τοπικού τουριστικού προϊόντος, όσο και την ενίσχυση της κερδοφορίας και ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει στις 3 μμ και θα τελειώσει στις 8.30.

Οι ενότητες του Συνεδρίου είναι:

Ι. Τουρισμός Ποιότητας: αναβαθμίζοντας το σύνολο της τουριστικής εμπειρίας

ΙΙ. Πέρα από «ήλιο-θάλασσα»: τουρισμός υγείας & ευεξίας

ΙΙΙ. Τεχνολογία και Τουρισμός: μια άρρηκτη σχέση

IV. Προκλήσεις της σύγχρονης τουριστικής αγοράς.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr