Τέταρτο Συνέδριο Ελληνικής Υψηλής Στρατηγικής: Η γεωοικονομική διάσταση

Ημερομηνία
28/04/2017

Χώρος
Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ)

Πόλη : Αθήνα

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας : Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο : 210 3312325

Email :

Website : www.idis.gr


To πρόγραμμα το Συνεδρίου εστιάζει στη Γεωοικονομική Διάσταση της Ελληνικής Υψηλής Στρατηγικής δηλαδή στα οικονομικά της άμυνας, στην οικονομική διάσταση των σύγχρονων συγκρούσεων, στην πολιτική επενδύσεων και στην αμυντική βιομηχανία καθώς και στην ενέργεια και τις υποδομές.

Το Συνέδριο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο του διαλόγου και του στοχασμού, ο οποίος έχει θεσμοθετηθεί μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας, η οποία ερευνά το πεδίο των Στρατηγικών Σπουδών και των επαγγελματιών του τομέα της Άμυνας και της Ασφάλειας, είτε αυτοί προέρχονται από τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας είτε από τους παράγοντες της αγοράς στο συγκεκριμένο χώρο. Στους συμμετέχοντες και εισηγητές του Συνεδρίου περιλαμβάνονται ακαδημαϊκοί, τραπεζικοί, επιχειρηματίες, εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη όλων των κλάδων των ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι Δεξαμενών Σκέψεως.


Ετικέτες: ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία - Νομική - Πολιτική - Ιστορία - Γλωσσολογία - Επικοινωνιολογία... ), ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Οικονομία - Εμπόριο - Ναυτιλιακά... )
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!
Scroll To Top