Συνέδριο Κερκυραϊκού Τουρισμού με τίτλο: Corfu Tourism αειForum

Ημερομηνία 20/10/2018 - 21/10/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση Οδός Ναυσικάς, Κέρκυρα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Δήμος της Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Email corfutourismforum@gmail.com

Ο Δήμος της Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, συνεπικουρούμενοι από το σύνολο των φορέων του νησιού, διοργανώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο για δεύτερη χρονιά το Συνέδριο Κερκυραϊκού Τουρισμού με τίτλο: Corfu Tourism αειForum.

To Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Ιόνιο Ακαδημία και θα περιλαμβάνει τέσσερις συνεδρίες και τέσσερα workshops.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. θα ανοίξει στην αίθουσα τελετών της Ακαδημίας με τη συζήτηση του εξαιρετικά σημαντικού θέματος της οικονομίας του διαμοιρασμού και των επιπτώσεων της στην οικονομία και την κοινωνική συνοχή του τόπου.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στην αίθουσα της Συγκλήτου όπου η κερκυραϊκή εταιρία Corfuland θα οργανώσει ένα workshop – εργαλείο για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα συζητηθεί το φλέγον ζήτημα της φέρουσας ικανότητας του τουρισμού στην Κέρκυρα και στη Μεσόγειο.

Θα ακολουθήσει ένα δεύτερο και πολύ χρήσιμο για τους ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλυμάτων workshop από την εταιρία Μ-hospitality.

H πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με τη συζήτηση για την αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος στον Τουρισμό με παραδείγματα από όλη τη Μεσόγειο και με το τρίτο αλλά πολύ χρήσιμο workshop – εργαλείο για τη διαχείριση της κρουαζιέρας από την καθηγήτρια Εύα Στεφανιδάκη

Σας επισημαίνουμε ότι παράλληλα με τις συνεδρίες θα διεξαχθούν 4 σημαντικά workshops με ειδική θεματολογία. Τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιηθούν στον περιορισμένο χώρο της Αίθουσας της Συγκλήτου με δυναμικότητα 30 θέσεων.

Τα workshops είναι τα ακόλουθα:

Σάββατο 20 Οκτωβρίου

13:30 –> Corfuland – “Social Media Marketing”

17:30 –> Σταύρος Χαμπάκης – “m-hospitality”

19:00 –> Εύα Στεφανιδάκη – “Διαχείριση της Κρουαζιέρας” [για εκπροσώπους φορέων μόνο]

Κυριακή 21 Οκτωβρίου

13:00 –> Νίκη Σμυρνή – “Travelgems”

Τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιηθούν στον περιορισμένο χώρο της Αίθουσας της Συγκλήτου με δυναμικότητα 30 θέσεων για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι πρέπει άμεσα να προεγγραφούν με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email) στο: corfutourismforum@gmail.com, ώστε να οριστούν έγκαιρα οι συμμετέχοντες.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Νησιά Ιονίου
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr