ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ημερομηνία 27/10/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία φροντιστήριο Διάσταση
Διεύθυνση Σουρή 3, Βόλος
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Τηλέφωνο 2421052570
Website diastasi.org/

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΙΑΣΤΑΣΗ (https://diastasi.org/) προσφέρει ένα ειδικό «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ» το Σάββατο 27/10/2018, ώρα 4:00μ.μ., στο Φροντιστήριο του Βόλου, Σουρή 3. Το σεμινάριο είναι ειδικά διαμορφωμένο για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου για α) τον έλεγχο του άγχους και του στρες των εξετάσεων και β) την πρόληψη των διαφόρων ψυχοσωματικών δυσλειτουργιών και προβλημάτων (π.χ. Κρίσεις Πανικού, Κεφαλαλγίες, Ευερέθιστο Έντερο κ.α.) που εμφανίζονται λόγω των υψηλών πιέσεων και προκλήσεων της προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Εισηγητής είναι ο ψυχολόγος Dr. Δημήτρης Χρηστίδης (www.relax-now.gr). Για την παρακολούθηση απαιτείται εγγραφή. Για δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Διάστασης στο 2421052570.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Θεσσαλία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr