Περιφερειακό συνέδριο για θέματα Διύλισης, Αποθήκευσης και Εμπορίας Πετρελαίου στη ΝΑ Ευρώπη (Oil Refining, Storage and Retail in SE Europe)

Ημερομηνία 30/03/2017 - 31/03/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία ξενοδοχείο ΜΕΤ
Διεύθυνση -, Θεσσαλονίκη
Website www.iene.gr/
Στην πρώτη συνεδρία θα συμμετάσχουν οι Dr. Leo Drollas (Energy Consultant, UK),  Mr. John Cooper (Director General, Fuels Europe, Brussels) και Δημήτρης Μεζαρτάσογλου (Resident Research Associate, IENE) και θα πραγματοποιήσουν μία επισκόπηση των παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών αγορών πετρελαίου και διύλισης ενώ συντονιστής της συνεδρίας θα είναι ο κ. Κωστής Σταμπολής, Αντιπρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΕΝΕ. Στη δεύτερη συνεδρία, που έχει ως θέμα τις τάσεις που επικρατούν στην αγορά πετρελαίου της ΝΑ Ευρώπης, θα συμμετάσχουν ανώτερα στελέχη από το Ισραήλ (Mr. Avner Maimon, Διευθύνων Σύμβουλος, Bazan Group), την Σερβία (κ. Vladimir Gagic, Director of Refining Block, NIS), την Ρουμανία (κ. Laurentiu Pachiu, Founder Partner and Member of the Board, EPG and κ. Alexandru Maximescu,Public and Regulatory Affairs Director, OMV Petrom) και την Ελλάδα (κ. Διομήδης Σταμούλης, Ανώτατος Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων και Συμμετοχών και κ. Πέτρος Παπασωτηρίου, Managing Director, Asprofos). Συντονιστής θα είναι ο Dr. Hans Hutta, General Manager, ICM από την Αυστρία. H τρίτη συνεδρία αφορά θέματα ρυθμιστικά και χρηματοδοτικά  θέματα για τα οποία θα μιλήσουν ο Mr. Ilia Gjermani, Head of Regulatory and Management, του Υπουργείου Οικονομίας, Εμπορίου και Ενέργειας της Αλβανίας, ο κ. Adam Howard, Principal Banker Natural Resources της EBRD από το Λονδίνο, ο Mr. Roman Matkiwsky, Director of Energy and Infrastructure της BSTDB και ο κ. Κων/νος Παπαμιχαλόπουλος, Senior Partner της KG Law Firm και Γενικός Γραμματέας του ΙΕΝΕ από την Ελλάδα με συντονιστή τον κ. Χρήστο Δήμα, Πρόεδρο του Ελληνο-Ρωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και Πρόεδρο της Επιτροπής Γεωπολιτικής και Ενέργειας και Μέλος ΔΣ του ΙΕΝΕ. Την τελευταία συνεδρία που αφορά θέματα marketing, αποθήκευσης και μεταφοράς θα συντονίσει ο κ. Nikola Radovanovic, Chief Legal Officer for EU Legislation, EU Liaison Office, CEO Office, NIS (Σερβία). Ο κ. Roberto Karahannas, General Manager, Domestic and International Retail, των ΕΛΠΕ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή του κ. Ντίνου Λευκαρίτη, Διευθύνοντος Συμβούλου της Petrolina (Kύπρος), του κ. Dragan Kovacevic, Προέδρου του ΔΣ της JANAF (Κροατία) και του κ. Αλέξη Αθανασόπουλου, Συντονιστή Ειδικών Έργων των ΕΛΠΕ Κύπρου. Όσοι παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με ανώτερα στελέχη από όλες τις μεγάλες εταιρείες διύλισης και εμπορίας πετρελαίου στην περιοχή, καθώς και με εκπροσώπους μεγάλων πολυεθνικών πετρελαϊκών και να γνωρίσουν, με αυτόν τον τρόπο, τις πλέον πρόσφατες δραστηριότητές τους καθώς και τα επικαιροποιημένα σχέδια επέκτασης και εκσυγχρονισμού των εν λόγω επιχειρήσεων.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr