Παγκόσμιο συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού

Ημερομηνία 21/05/2018 - 25/05/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία Wyndham Grand Athens
Διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
Website summit.imtj.com/summit-overview/

Η Αθήνα θα είναι ο προορισμός του Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού Υγείας για το 2018.

Για πρώτη φορά επελέγη η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα για το IMTJ Medical Travel Summit & Awards 2018, το μεγαλύτερο και πιο Αξιόλογο συνέδριο Τουρισμού Υγείας και Ιατρικού Τουρισμού. Το συνέδριο τo οποίο μεταφέρεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα, συγκεντρώνει συμμετέχοντες από όλες τις Ηπείρους και θα λάβει χώρα από τις 21 έως 24 Μαΐου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην Αθήνα. Οι ομιλητές του Συνεδρίου είναι οι κορυφαίοι ειδήμονες από όλο τον κόσμο στον τομέα του Τουρισμού Υγείας. Πρόκειται για μια πραγματικά εξαίρετη περίπτωση για όλους τους Έλληνες παρόχους υγείας όπως Νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα αποκατάστασης, Spa και Ιαματικές πηγές, γιατρούς, οδοντιάτρους, κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης, κέντρα αιμοκάθαρσης, μονάδες και ξενοδοχεία Wellness , διαμεσολαβητές Ιατρικού τουρισμού και άλλους παρόχους, να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση από τους καλύτερους στο είδος, να δικτυωθούν με διεθνείς αγοραστές υπηρεσιών υγείας αλλά και να προβάλουν τις υπηρεσίες τους.

Το συνέδριο απαρτίζεται από διάφορες ενότητες που καλύπτουν όλες τις πλευρές του Τουρισμού Υγείας, Ακαδημαϊκή ενότητα η οποία φέρνει στο ίδιο τραπέζι ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο, Χώρο επιχειρηματικής δικτύωσης για προγραμματισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες και αγοραστές από ξένες χώρες, εκθεσιακό χώρο καθώς και βραδιά απονομών κατά την οποία θα βραβευθούν οι καλύτεροι πάροχοι Τουρισμού Υγείας του κόσμου ανά κατηγορία.

Στην Ελλάδα το το IMTJ Medical Travel Summit and Awards, συνδιοργανώνεται με την Elitour τον επίσημο οργανισμό Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα στον οποίο συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι πάροχοι Υγείας οι οποίοι εργάζονται συλλογικά για την εξωστρέφεια της Ελλάδας και την άντληση ασθενών και διεθνών αγοραστών τουρισμού Υγείας.

Το συνέδριο στηρίζεται και βρίσκεται ήδη υπό την αιγίδα υπουργείων και άλλων επιφανών οργανισμών από το χώρο της υγείας και του τουρισμού.

 

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr