Η΄ Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εξειδίκευσης στην Προσχολική Αγωγή με τίτλο «Let’s Play Boomwhackers “Learn English through Music and Play”»

Ημερομηνία 01/10/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία ONLINE
Διεύθυνση -, -
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Επιστημονική Εταιρία Προσχολικής Αγωγής (ΕΛ.ΕΠ.Ε.Π.Α.)
Website www.elepepa.gr/eggrafi-seminar
Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρία Προσχολικής Αγωγής (ΕΛ.ΕΠ.Ε.Π.Α.) επαναλαμβάνει, Αποκλειστικά Διαδικτυακά αυτή τη φορά, το Η΄ Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εξειδίκευσης στην Προσχολική Αγωγή με τίτλο «Let’s Play Boomwhackers “Learn English through Music and Play”» για όσους δεν είχαν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν δια ζώσης τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη. Το Επαναληπτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 από τις 10:30 έως τις 14:00. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης ενώ θα δοθούν επιπλέον Βεβαιώσεις Εκπαίδευσης σε όσους επιλέξουν και το Πρακτικό Μέρος / Workshops, στο οποίο θα υπάρχει άμεση διαδραστική συμμετοχή. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι η εγγραφή σας στο σύστημά μας, επιλέγοντας ένα από τα πακέτα που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του Σεμιναρίου, έως και την Παρασκευή 30/09/2022 στις 21:00 η ώρα.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Εκπαίδευση – Φιλολογία – Φιλοσοφία…)
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr