Διεθνές συνέδριο: “Η Νέα Ελληνική γλώσσα στον Παρευξείνιο Χώρο και στα Βαλκάνια”

Ημερομηνία 30/09/2016, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Κομοτηνή
Website career.duth.gr/portal/?q=node/29501#.V9a0l_mLTIU
Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου έχουν οριστεί ως εξής: - Εκπαιδευτικές και Γλωσσικές Πολιτικές στον Παρευξείνιο χώρο και στη Βαλκανική - Δημιουργία διδακτικού υλικού για την Ελληνική ως Γλώσσα Πολιτισμικής Κληρονομιάς - Προγράμματα Σπουδών για την Ελληνική ως Γλώσσα Πολιτισμικής Κληρονομιάς - Εκπαιδευτικές/Διδακτικές καινοτομίες για την Ελληνική ως Γλώσσα Πολιτισμικής Κληρονομιάς - Διεπιστημονικές προσεγγίσεις στη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας - Δια-πολιτισμικές ανταλλαγές και διδασκαλία της ελληνικής ως Γλώσσας πολιτισμικής κληρονομιάς - Γλωσσικά τεστ και επίπεδα ελληνομάθειας. Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Θράκη
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr