Διήμερο αθλητικό ενημερωτικό συνέδριο

Ημερομηνία 16/09/2017 - 17/09/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Καβαλα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Δήμος Καβαλας σε συνεργασία με την Δημωφέλεια

Ο Δήμος Καβαλας σε συνεργασία με την Δημωφέλεια, στην προσπάθεια τους, να παράσχουν τα βέλτιστα δυνατά εφόδια στην νεολαία που ασχολείται με τον αθλητισμό, αλλά και όχι μόνο, όπως παραπάνω αναφέρεται, θα διοργανώσει ένα διήμερο αθλητικό ενημερωτικό συνέδριο για πρώτη φορά, απευθυνόμενο στους προπονητές, εκπαιδευτικούς, αθλητές, γονείς κλπ, που θα λάβει χώρα στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017, στην πόλη μας και πρωτεύουσα του Δήμου μας Καβάλα.  Επιφανείς καθηγητές  πανεπιστημίων από Ελλάδα και Ευρώπη, με εξειδίκευση και λαμπρή σταδιοδρομία και δεκάδες δημοσιεύσεις, θα αναπτύξουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και ευρήματα των επιστημών και θα απαντήσουν σε σειρά ερωτημάτων των συμμετεχόντων, που αφορούν:
1. Προετοιμασία   αθλητών.  2. Αποκατάσταση τραυματισμών. 3. Διατροφή. 4. Αθλητική ψυχολογία. 5. Αποφυγή τραυματισμών. 6. Μυική  ενδυνάμωση.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr