Ακαδημαϊκό Συνέδριο με θέμα τον ρόλο του πολιτισμού στη σύγχρονη εποχή

Ημερομηνία
23/04/2017 - 24/04/2017

Χώρος
Ζάππειο Μέγαρο

Πόλη : Αθήνα

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας :

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο :

Email :

Website :


Την έναρξη του Ακαδημαϊκού Συνεδρίου που θα λάβει χώρα, την Κυριακή 23 Απριλίου, θα κηρύξουν η Υπουργός Πολιτισμού κα Κονιόρδου και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Αμανατίδης. Η εναρκτήρια συνεδρίαση θα έχει ως θέμα τη “Διαχρονική σημασία και απήχηση των Αρχαίων Πολιτισμών, την επιρροή τους και τη σχέση τους με τη σύγχρονη εποχή”.

Τη Δευτέρα, 24 Απριλίου η συζήτηση, η οποία θα διεξαχθεί παράλληλα με την Υπουργική Διάσκεψη, θα επικεντρωθεί στο ρόλο του πολιτισμού, ως εργαλείου ήπιας και έξυπνης ισχύος, καθώς και ως παράγοντα οικονομικής ανάπτυξης.

Συντονιστές των συζητήσεων θα είναι ο Πρέσβυς, κ. Γεώργιος Βέης και οι Καθηγητές, κ.κ. Πλάτων Μαυρομούστακος και Νίκος Λέανδρος.

Απώτερος στόχος της ακαδημαϊκής συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων για την επίσημη σύσταση του Φόρουμ των Αρχαίων  Πολιτισμών, η δημιουργία δικτύων επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών  και η διερεύνηση δυνητικών πεδίων συνεργασίας για την οργάνωση κοινών δράσεων με γνώμονα την ανάπτυξη και τον άνθρωπο.


Ετικέτες: ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία - Νομική - Πολιτική - Ιστορία - Γλωσσολογία - Επικοινωνιολογία... )
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!
Scroll To Top