Στο “Ble” γιόρτασε η AVON Ρωσίας με 1.000 καλεσμένες και τους θρυλικούς “Modern Talking”!

Τη χώρα μας, και συγκεκριμένα τον παραθαλάσσιο μαγευτικό χώρο “Ble” στην παραλία του Αλίμου, επέλεξε η ΑVON Ρωσίας για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της με μία διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών, την Τετάρτη 22 Αυγούστου.

Το highlight της βραδιάς ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του Thomas Anders, τραγουδιστή των “Modern Talking“, του πετυχημένου συγκροτήματος των ’80s. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεσήκωσε το γυναικείο πλήθος το οποίο άρχισε να χορεύει αδιάκοπα στους ρυθμούς των μεγάλων επιτυχιών “Youre My Heart, Youre My Soul“, “Brother Louie” και “Cheri Cheri Lady“!

Οι 1000 Ρωσίδες αντιπρόσωποι & managers της γνωστής και πετυχημένης εταιρείας καλλυντικών παγκοσμίως, διασκέδασαν με την καρδιά τους και απόλαυσαν την υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Τα δροσιστικά cocktails και sorbet καρπούζι συνόδευσαν εξαιρετικά τη χαλαρή και ανέμελη διάθεση των καλεσμένων, οι οποίες αποθανάτιζαν αδιάκοπα τις στιγμές τους δίπλα στη θάλασσα, στον καταπράσινο κήπο του “Ble Pavillon“.

Όλες οι καλεσμένες της AVON Ρωσίας, αποφασισμένες να σπάσουν το ρεκόρ στη χώρα τους, χόρεψαν συρτάκι με την καθοδήγηση μιας ομάδας Ελλήνων χορευτών στον υπαίθριο χώρο του “Ble” μπαίνοντας έτσι στο Βιβλίο Ρεκόρ Ρωσίας!

Στο Gala Dinner που ακολούθησε, οι καλεσμένες έδειξαν εντυπωσιασμένες από το μοναδικό ειδυλλιακό περιβάλλον του “Ble Azure“, με το θαλασσινό αεράκι να τις αγκαλιάζει απαλά καθώς γεύονταν τα φίνα ελληνικά εδέσματα με την επιμέλεια των chefs της InterCatering.