Στις 15 Μαΐου ξεκινάει τη λειτουργία του το ανακαινισμένο Potidea Palace Hotel στη Χαλκιδική

Μετά από εκτενές πρόγραμμα ανακαίνισης κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, το γνωστό ξενοδοχείο στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής θα καλωσορίσει στα μέσα Μάιου 2016 τους νέους και επαναλαμβανόμενους πελάτες του. Οι εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιήθηκαν σε ένα μεγάλο αριθμό δωματίων, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, τις πισίνες του ξενοδοχείου, τα επισιτιστικά τμήματα, τις προσόψεις κτιρίων και συμπεριλαμβάνουν νέες αθλητικές  εγκαταστάσεις, νέους χώρους δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (Kid’sClub) και νέα διαμόρφωση κήπων.

Untitled-1

Το PotideaPalaceHotel, 4* ανήκει από το καλοκαίρι 2015 στην εταιρεία Πόρτες Μέλαθρον Α.Ε, ιδιοκτήτρια του πολυτελούς Pomegranate Wellness Spa Hotel, 5* που επίσης βρίσκεται στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Σε εξέχουσα θέση στη δυτική πλευρά της Χαλκιδικής, ανάμεσα στη Κασσάνδρα και τη Σιθωνία, βρίσκεται μόλις 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους ταξιδιώτες που αναζητούν το συνδυασμό ενός πολυτελούς παραλιακού ξενοδοχείου πάνω στη θάλασσα και μοναδικού φυσικού τοπίου.

Διαθέτει στο σύνολο 234 δωμάτια και σουίτες διάφορων κατηγοριών και προσφέρει στους πελάτες του πρόγραμμα UltraAllInclusive. Επίσης στους χώρους του ξενοδοχείου οι πελάτες μπορούν να επισκεφτούν τη μοναδική στο είδος της, κάβα ποτών στην Ελλάδα, την “CavaIdea”, η οποία φιλοξενεί πάνω από 1.300 ετικέτες δημοφιλών αλλά και σπάνιων κρασιών & αποσταγμάτων από όλη την Ελληνική επικράτεια.

Την χειμερινή περίοδο 2016-17, έχει προγραμματιστεί η ολοκλήρωση ανακαίνισης των υπολοίπων δωματίων καθώς και των χώρων υποδοχής (Reception).

Περισσότερες Πληροφορίες εδώ