Σε 45 Ημέρες, Το WordCamp Athens 2016 Aνοίγει Τις Πύλες Του Στο Ελληνικό Κοινό

Μένουν μόλις 45 ημέρες για το μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο στην Ελλάδα. Οι εξελίξεις και τα νέα για το WordCamp Athens τρέχουν λίγες εβδομάδες πριν το συνέδριο ανοίξει τις πύλες του για το ελληνικό κοινό.

wpgc_161004150453_logo

Η Tρίτη Oμάδα Oμιλητών Του #WCAth2016

wpgc_161004150454_wpgc_161004141806_speakers03-wcath

Λίγες μέρες μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, η διαδικασία επιλογής ομιλητών από την οργανωτική ομάδα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Το έργο κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, καθώς λάβαμε έναν μεγάλο αριθμό αιτήσεων για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την τρίτη ομάδα ομιλητών μας που αποτελείται από τους Γιώργο Ματθιόπουλο, Δημήτρη Μήτση, Ηλία Τσαλδάρη και Παναγιώτη Βαγενά.

O Kώδικας Συμπεριφοράς Του Συνεδρίου

Το WordCamp Athens πιστεύει ότι η κοινότητά μας οφείλει να είναι πραγματικά ανοιχτή σε όλους. Προς τούτο, δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον φιλικό, ασφαλές και προσιτό σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα του φύλου, του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, των πιθανών ειδικών αναγκών που έχουν, της εθνότητάς τους, της καταγωγής τους, της θρησκείας τους, της προτιμώμενης γλώσσας προγραμματισμού, λειτουργικού συστήματος ή επεξεργαστή κειμένου! Καλούμε όλους μας τους χορηγούς, τους  εθελοντές, τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες και κάθε παρευρισκόμενο να μας βοηθήσει σε αυτή μας την προσπάθεια να πραγματοποιήσουμε ένα συνέδριο με θετικές εμπειρίες για όλους.