Ο HAPCO στη Philoxenia και στην IΒΤΜ World 2018

Σε δύο προσεχείς διεθνείς εκθέσεις μέσα στο Νοέμβριο θα έχει παρουσία ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers).

Πρόκειται για την 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου ο HAPCO θα έχει περίπτερο.

H PHILOXENIA εδώ και 34 χρόνια υποδέχεται και φιλοξενεί εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς και αποτελεί τη μεγάλη σκηνή συνάντησης των παραγόντων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η δεύτερη παρουσία του HAPCO θα είναι στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IΒΤΜ World 2018, που θα πραγματοποιηθεί 27-29.11.2018 στη Βαρκελώνη, όπου θα έχει περίπτερο μαζί με το ACVB (Athens Convention & Visitor Bureau). 

Η Διεθνής Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού «IBTM World» της Βαρκελώνης έχει ιστορία 30 ετών και αφορά μόνο σε επαγγελματίες του τουρισμού και συγκεκριμένα σε διοργανωτές μεγάλων συνεδρίων, αλλά και σε επιχειρήσεις, ενώ δεν είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για τη σπουδαιότερη επαγγελματική Β2Β έκθεση συνεδριακού τουρισμού της Ευρώπης και μιας εκ των μεγαλύτερων του είδους της στον κόσμο.

Πέρυσι η «ΙΒΤΜ World» προσέλκυσε πάνω από 15.500 επαγγελματίες του κλάδου και οι εκθέτες ανήλθαν σε 2.716, προερχόμενοι από προορισμούς και συνεδριακά κέντρα, εταιρείες τεχνολογίας και προμηθευτές, ενώ στο πλαίσιο των εργασιών της προγραμματίστηκαν περισσότερες από 70.000 συναντήσεις.