Ο Όμιλος AIM πραγματοποίησε το “FIMP House”: ένα πρωτοφανές εικονικό συνέδριο με ανθρώπινη πινελιά

Μια συναρπαστική πλατφόρμα 3D αναπαρήγαγε ένα πραγματικό χώρο που υποδέχτηκε τους παιδίατρους για το ετήσιο συνέδριό τους. Η αρχική μορφή και ρύθμιση παρείχε εξαιρετική εξατομίκευση και αλληλεπίδραση.

«Με ανοιχτές αγκάλες … στο FIMP House»: μια μοναδική και άνευ προηγουμένου εμπειρία για ιατρικά-επιστημονικά συνέδρια, προσφέροντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης της ανάγκης μετατροπής του ετήσιου συνεδρίου σε ψηφιακό περιβάλλον σε ευκαιρία συναντήσεων με νέο τρόπο, διατηρώντας και την υψηλή συμμετοχή. Μετά από πολλά χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας, η AIM Group International σχεδίασε και οργάνωσε το έργο μαζί με το FIMP (Ιταλική Ομοσπονδία Παιδίατρων).

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του εικονικού συνεδρίου, που κυριάρχησαν ήταν:

Μια συναρπαστική ρύθμιση 3D. Ο χώρος, που αναπαράγεται με μια εκλεπτυσμένη και ελκυστική εικόνα, επέτρεψε στους συμμετέχοντες να ζήσουν μια ευχάριστη επίσκεψη, με σαφείς ροές και περιεχόμενο που ήταν εύκολο να βρεθεί.

Τόσο απλό όσο μια επίσκεψη στο σπίτι ενός φίλου. Η επίσκεψη ήταν απλή: κάνοντας κλικ στην οθόνη τους ξεκίνησε η μετάδοση των συνεδριών και υπήρχε ένα ενεργό πλαίσιο συνομιλίας για ερωτήσεις.

Εξατομικευμένη χρήση περιεχομένου. Κάθε συμμετέχων μπορεί να μετακινηθεί ελεύθερα ανάμεσα στα “δωμάτια” και τον “κήπο”. Κάθε επίσκεψη ήταν προσωπική και μοναδική. Κάθε περιοχή πρότεινε διαφορετικά θέματα: στην κουζίνα: διατροφή, χορτοφαγική κουζίνα ή διαβήτης. στην κρεβατοκάμαρα: νευροεπιστήμες και διαταραχές του ύπνου, στο γραφείο: βρεφική νευρο-ανάπτυξη, υποτονικά παιδιά, γαστρεντερολογία και καταλληλότητα των αντιβιοτικών, στον κήπο: παιδική νευροψυχιατρική και δερματολογία.

Συνάντηση με τους Χορηγούς στον κήπο. Στο σαλόνι, οι πίνακες στους τοίχους έδειχναν τα ονόματα των χορηγών που οι συμμετέχοντες μπορούσαν να συναντήσουν στον κήπο. Από την πανοραμική θέα του εκθεσιακού χώρου, οι συμμετέχοντες θα μπορούσαν να επιλέξουν ποιους χώρους θα επισκεφθούν. Θα μπορούσαν επίσης να συμβουλευτούν φυλλάδια, να παρακολουθήσουν διαφημιστικά βίντεο, να κάνουν κλικ σε εξωτερικούς συνδέσμους και να ξεκινήσουν μια απευθείας φόρμα επικοινωνίας ή μια συνομιλία μέσω βίντεο με το προσωπικό του χορηγού.

Η ικανοποίηση από την Επιστημονική Ένωση ήταν αναμφισβήτητα υψηλή, καθώς ο Πρόεδρος του FIMP dr. Ο Paolo Biasci δήλωσε: “Υποδεχτήκαμε πολλούς συμμετέχοντες στο εικονικό μας σπίτι και υπήρξε ενεργή συμμετοχή και μεγάλη αλληλεπίδραση, με πολλές ερωτήσεις και συζητήσεις μεταξύ των ομιλητών. Ήταν ένα καλό συνέδριο και λάβαμε μεγάλη εκτίμηση”.