Ο Χρόνος Για Το WordCamp Athens 2016 Mετρά Αντίστροφα

wpgc_161004150453_logo

O χρόνος για το μεγαλύτερο τεχνολογικό event της χρονιάς μετράει πλέον αντίστροφα. Σε λίγες εβδομάδες το WordCamp Athens θα ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, το οποίο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το event.

Ήδη η οργανωτική ομάδα αναμένει περισσότερους από 450 συμμετέχοντες στο συνέδριο, οι οποίοι θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν μία πολύ μεγάλη γκάμα από ομιλίες για διάφορα θέματα που αφορούν στο WordPress, από το περιεχόμενο και το SEO έως τη σωστή διαχείριση των προϊόντων τους στο WooCommerce και συμβουλές για κατασκευή themes.


[divider]

Οι Ομιλητές Του WordCamp Athens

Το συνέδριο δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των ομιλητών μας. Λάβαμε πάνω από 60 αιτήσεις για ομιλίες και διαλέξαμε τις 20 πιο ενδιαφέρουσες. Σας παρουσιάζουμε τους ομιλητές και τα θέματα για τα οποία θα μιλήσουν.


[divider]

Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Το πρόγραμμα του WordCamp Athens ανακοινώθηκε την 1η Νοεμβρίου και περιλαμβάνει όλη τη λίστα των ομιλιών. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα, εδώ.


[divider]

Χρήσιμες Πληροφορίες Για Την Ημέρα Του Συνεδρίου

Λαμβάνουμε συνεχώς ερωτήσεις για το συνέδριο, για αυτό αποφασίσαμε να απαντήσουμε στις πιο σημαντικές από αυτές. Επίσης μπορείτε ενημερωθείτε εκτενέστερα για την ημέρα του συνεδρίου, εδώ.


[divider]

Contributor Day

Ένα WordCamp δε θα ήταν πλήρες χωρίς ένα φανταστικό contributor day, μια  ημέρα, όπου ο καθένας μας μπορεί να συνεισφέρει με τον τρόπο που μπορεί στην κοινότητα του WordPress.


[divider]

Αγόρασε Το Εισιτήριό Σου

Τα εισιτήρια για το μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο στην Αθήνα, είναι διαθέσιμα. Τα βήματα είναι απλά: Συμπληρώστε την  φόρμα που θα βρεις σε αυτή τη σελίδα και… enjoy your WordCamp!